LIVE από την Χρυσούπολη: Νέστος – Εθνικός Αλεξανδρούπολης (και η υπόλοιπη Γ’ Εθνική)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα Νέστος Χρυσούπολης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Παράλληλα θα έχετε ενημέρωση για την εξέλιξη και στις υπόλοιπες αναμετρήσεις.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερώνεστε λεπτό προς λεπτό για όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι της Χρυσούπολης ανάμεσα σε Νέστο και Εθνικό, αλλά και για τα άλλα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής.

Ωρα 14:35  Το παιχνίδι είναι δύσκολο για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης αλλά και κομβικής σημασίας, αφού ένα ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα θα ανατρέψει το κλίμα και την κακή ψυχολογία που υπάρχει μετά την ήττα από την ΑΠΕ Λαγκαδά.

Ωρα 14:39 Όλες οι αναμετρήσεις αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 15.00 το μεσημέρι της Κυριακής με εξάιρεση του ντερμπι της Δράμας ανάμεσα στην Δόξα Δράμας και τον Άρη που θα ξεκινήσει στις 17:30. Συνοπτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου: Νέστος Χρυσούπολης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Κοζάνη – Απόλλων Κρύας Βρύσης, Απόλλων Καλαμαριάς – Εθνικός Γαζώρου, Θύελλα Φιλώτα – Καβάλα, ΑΠΕ Λαγκαδά – Εορδαϊκός, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Ηρακλής Αμπελοκήπων, Καμπανιακός – Ηρακλής Αμπελοκήπων και Δόξα Δράμας – Αρης Θεσσαλονίκης, ενώ ρεπό έχει ο Έβρος Σουφλίου.

Ωρα 14:43  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έβρος Σουφλίου, που έχει ρεπό, το εκμεταλλεύεται παίζοντας αγώνα για το κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου με την Ένωση Μεταξάδων Παλιουρίου. Επίσης θα σας ενημερώνουμε και για την εξέλιξη στο παιχνίδι της άλλης θρακιώτικης ομάδας στην Γ’ Εθνική.

Ωρα 14:48  Πίσω στο Νέστος – Εθνικός, αξίζει να αναφέρουμε ότι ομάδα της Αλεξανδρούπολης που εκτός Έβρου έχει περισσότερες νίκες από ότι στο “Φώτης Κοσμάς”  θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετα την 1 Νοεμβρίου όταν κέρδισε με 1-2 την Θύελλα Φιλώτα στην Φλώρινα για την 7η αγωνιστικη, ενώ εκτός έδρας σε επτά αγώνες έχει 2 νίκες (3-1 Κρύα Βρυση, 2-1 Θύελλα Φιλώτα), τέσσερις ήττες (1-2 Εθνικό Σερρών, 0-5 Καμπανιακό, 0-1 Έβρο Σουφλίου, 0-3 Άρη) και μια ισοπαλία 0-0 στο Κιλκίς με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου για την 14η αγωνιστική.

Ωρα 14:52 Διαιτητής της αναμέτρησης στη Χρυσούπολη θα είναι ο Χαλκιδικιώτης Οικονόμου με βοηθό τον συντοπίτη του Μαλανδρή και τον Κηλικιώτη από την ΕΠΣ Ξάνθης.

Ωρα 14:55 Για τον Νέστο ξεκινούν οι Καραβελίδης, Παυλακάκης, Μπουλγκούρας, Σεφερίδης, Κουτσούμπας, Παπαδάτος, Δεσύλλας, Τσίτσης, Λαζαρίδης, Κούτεφ και Σγκούρι.

Ωρα 14:57 Ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση στο Σουφλί ο αγώνας κυπελλου της ΕΠΣ Έβρου ανάμεσα στον Έβρο με  την Ένωση Μεταξάδων Παλιουρίου.

Ωρα 14:59  Πάμε στην σύνθεση του εθνικού Αλεξανδρούπολης: Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Χελιδώνης, Πελτέκης, Τσορμπατζίδης, Γωνιάδης, Τορομανίδης και Μαμούτ Σεϊδάν

Ωρα 15:02 Με μικρή καθυστέρηση ξεκινά το ματς (και) στην Χρυσούπολη, τώρα μπαίνουν οι δύο ομάδες στο γήπεδο. Ήδη είμαστε στο πέμπτο λεπτό στο Σουφλί χωρίς σκορ, λογικά έχει ξεκινήσει και η υπόλοιπη Γ’ Εθνική.

1′  Έναρξη του αγώνα.

10′  Δεκάλεπτο στην αναμέτρηση χωρίς κάτι το ιδιαίτερο στο γήπεδο της Χρυσούπολης. Ισόπαλες χωρίς τέρματα οι δυο ομάδες.

16′  Παραμένει το 0-0 στην Χρυσούπολη, άνοιξε όμως το σκορ σε κάποια ματς. Εχουμε και λέμε: Απόλλων Καλαμαριάς – Εθνικός Γαζώρου 1-0, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Ηρακλής Αμπελοκήπων 2-0 και Καμπανιακός – Εθνικός Αγιονερίου 1-0.

20′  Χωρίς κάτι αξιόλογο κυλάει το παιχνίδι στην Χρυσούπολη, με ελαφριά κατοχή της μπάλας για τον Νέστο αλλά καμία απειλητική κατάσταση για την εστία του Συριτούδη.

27′  Παραμένουν ισόπαλες χωρίς τέρματα οι δυο ομάδες, ένα ακόμα γκολ πληροφορούμαστε σε άλλον αγώνα, στον Λαγκαδά όπου ανοίγουν το σκορ οι φιλοξενούμενοι του Εορδαϊκού. 

45′  Τέλος πρώτου μέρους με τα πάντα να κινούνται στο μηδέν στο γήπεδο της Χρυσούπολης. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Νέστος Χρυσούπολης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-0

Ωρα 15:53  Στο Σουφλί, στην αναμέτρηση του Έβρου με την Ενωση Μεταξάδων Παλιουρίου για το κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου, βρισκόμαστε στο ημίχρονο και από το 38′ άνοιξε το σκορ ο Θεοχάρης Λουιζίδη που πήρε το ριμπάουντ από το χαμένο πέναλτι του Λίτσκα που χτύπησε στην δεξια δοκό. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ενωση Μεταξάδων Παλιουρίου – Εβρος Σουφλίου 0-1

Ωρα 15:58  Στα άλλα ματς της 16ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής έχουμε αποτελέσματα ημιχρόνου: Απόλλων Καλαμαριάς – Εθνικός Γαζώρου 2-0, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Ηρακλής Αμπελοκήπων 3-0, Καμπανιακός – Εθνικός Αγιονερίου 1-0, ΑΠΕ Λαγκαδά – Εορδαϊκός 1-1,  Κοζάνη – Απόλλων Κρύας Βρύσης 0-0 και Θύελλα Φιλώτα – Καβάλα 0-0

46′  Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στην Χρυσούπολη.

47′  Γκολ για τον Νέστο Χρυσούπολης. Σκόρερ ο Τσίτσης στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης, ανοίγει το σκορ στην πρώτη ουσιαστιά ευκαιρία των γηπεδούχων στον αγώνα. Νέστος Χρυσούπολης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-0.

60′  Συμπληρώνεται το πρώτο τέταρτο στο δεύτερο μέρος με τους γηπεδούχους πάντα να προηγούνται. Σε άλλα αποτελέσματα έχουμε ανατροπή στον Λαγκαδά, όπου η τοπική ΑΠΕ προηγείται 2-1 του Εορδαϊκού και επίσης ανοίγει το σκορ η Καβάλα στον Φιλώτα. Τέλος, σε άλλες αλλαγές Απόλλων Καλαμαριάς – Εθνικός Γαζώρου 3-0 και  Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Ηρακλής Αμπελοκήπων 3-1.

70′  Χωρίς κάτι ουσιαστικό, με τον Εθνικό να προσπαθεί αλλά να μην απειλεί, συνεχίζεται η αναμέτρηση στην Χρυσούπολη. Στο μεταξύ, όπως προαναφέραμε, Η Καλαμαριά έχει κάνει το 3-0 επί του Γαζώρου σε έναν αγώνα όπου διαιτητής είναι ο Κομοτηναίος Χρηστος Κακουλίδης γιος του παλιού διεθνούς διαιτητή Νίκου, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται εκεί και τον παρακολουθεί από την κερκίδα.

72′  Σε σχέση με άλλες αναμετρήσεις έχουμε και λέμε: Καμπανιακός – Εθνικός Αγιονερίου 1-1 και ΑΠΕ Λαγκαδά – Εορδαϊκός 3-1. Εδώ, στην Χρυσούπολη, παραμένει πάντα το 1-0 υπέρ του Νέστου με τον Εθνικό να πιέζει για την ισοφάριση αλλά ακρετά ανορθόδοξα.

76′  Γκολ για τον Νέστο Χρυσούπολης. Σκόρερ ο Κούτεφ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε νωρίτερα ο Σγκούρι. Νέστος Χρυσούπολης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 2-0

78′  Ακυρώνεται τέρμα που πετυχαίνει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, καθώς με υπόδειξη του επόπτη και όχι του διαιτητή που στην αρχή το κατακύρωση, ο επιθετικός του Εθνικού Μαμούτ χρησιμοποίησε το χέρι για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους.

80′ Σε σχέση με την έτερη ομάδα της περιοχής στην Γ’ Εθνική, τον Έβρο σΣουφλίου, δείχνει να καθαρίζει το παιχνίδι καθώς κάνει το 2-0 επί της Ενωσης Μεταξάδων Παλιουρίου στον νον κάουτ αγώνα της τρίτης φάσης του κυπέλλου της ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματεών Έβρου.

89′  Γκολ για τον Νέστο Χρυσούπολης. Σκόρερ ο Λαζαρίδης με πλασέ, καθαρίζει ουσταστικά το παιχνίδι ένα λεπτο πριν μπούμε στις καθυστερήσεις. Νέστος Χρυσούπολης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-0.

90′ Στο 3-0 μαθαίνουμε ότι είναι και ο Εβρος Σουφλίου με την Ενωση Μεταξάδων Παλιουρίου, προκρίνεται πανηγυρικά στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου.

90+2′  Τέλος του αγώνα στην Χρυσούπολη. Με τρία τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο ο Νέστος φτάνει σε μια εύκολη όπως εξελίχθηκε τελικά ο αγώνας νίκη, αφού ο Εθνικός δεν μπόρεσε αν απειλήσει και πλέον βρίσκεται σε πολύ δύσκολη αλλά όχι και μη αναστρέψιμη θέση, μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου γύρου. Τελικό αποτέλεσμα: Νέστος Χρυσούπολης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-0

Ωρα 16:57  Λίγο πριν το τέλος τα διαμορφωμένα αποτελέσματα στους άλλους αγώνες: Κοζάνη – Απόλλων Κρύας Βρύσης 1-3, Απόλλων Καλαμαριάς – Εθνικός Γαζώρου 3-0, Θύελλα Φιλώτα – Καβάλα 0-1, ΑΠΕ Λαγκαδά – Εορδαϊκός 3-0, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Ηρακλής Αμπελοκήπων 3-1, Καμπανιακός – Eθνικός Αγιονερίου 3-1.