ΕΣΠΕΘΡ: Όσα έγιναν στο ντέρμπι κορυφής της Β’ Εθνικής Ανδρών ανάμεσα σε Έβρο Σουφλίου και Άθλο Ορεστιάδας

Με νίκη πέρασε από την έδρα του Εβρου Σουφλίου η ομάδα των ανδρών του Άθλου Ορεστιάδας στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Β’ Eθνικής Kατηγορίας Aνδρών που διοργανώνει η ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας.

Η ομάδα του Άθλου Ορεστιάδας έδειξε πιο έτοιμη, πιάνοντας υψηλά επίπεδα σε άμυνα και επίθεση,  με αποτέλεσμα ο Εβρος Σουφλίου να μην μπορέσει να αντιδράσει παρά μόνο στο τρίτο σετ.

Για την ομάδα του Σουφλίου αγωνίστηκε βασικός ο νεαρός Μούχλιας (15 ετών – υιός του πρώην αθλητή και νυν προπονητή του Εβρου Σουφλίου Νίκου Μούχλια), ο οποίος σύμφωνα με όσα έλεγαν και οι ντίπαλοί του, έδειξε ότι έχει μέλλον στο άθλημα του βόλεϊ.

Ο Άθλος Ορεστιάδας έχει το απόλυτο των νικών (τρεις νίκες σε τρεις αγωνιστικές) και συνεχίζει με σκοπό να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Επόμενος αγώνας για τον Άθλο Ορεστιάδας είναι στις 24 Ιανουαρίου 2016 όπου φιλοξενεί την Καβάλα στην έδρα της στο νέο κλειστό Γυμναστήριο Ορεστιάδας «Νίκος Σαμαράς». Διαιτητές της συνάντησης ήταν οι Μαρκάτσας  και Ντεληλάμπρου.

Τα σετ 0-3  (17-25, 13-25, 24-26)

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Μούχλιας): Πετρίδης, Κοτσάνης, Κουτσούλας, Μπιστίνας Ι, Τιάκας, Μπιστίνας Π, Παπαδημητρίου, Κάλφας, Λιαλιάρης, Άλεξούδης, Μούχλιας, Γιαγλής, Πατσιάς (λ) , Γκουδούλας.

ΆΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Ντινούδης): Καρδαμανίδης, Καζαντζίδης, Τοπαλίδης, Τριανταφυλλίδης, Τελούδης, Τουκτούκας, Μαρκίδης, Πεχλιβανίδης, Καλεντζίδης,
Μποκαλίδης, Σαββόγλου (λ) , Γεωργαντάς.