Β’ Εθνική: Εντός έδρας ήττα για τις Βασίλισσες από τον Μαγνησιακό παρά τα δύο δοκάρια!

Δεν τα κατάφερε απέναντι στον δεύτερο της βαθμολογίας Μαγνησιακό η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ξάνθης Βασίλισσες της Θράκης που γνώρισαν την εντός έδρας ήττα με 0-3, πληρώνοντας την μεγάλη απουσία της Μπουρντούνη κάτω απο τα γκολπόστ.

Το σκορ του αγώνα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα με τις Ξανθιώτισσες να έχουν καλές στιγμές δύο δοκάρια με Βλάχου και Παπαϊωάννου και να δέχονται τρία γκολ απο δικά τους λάθη. Στο 23′ τα κορίτσια του Μαγνησιακού  και αφού νωρίτερα είδαν την εξαιρετική τους γκολκίπερ να κρατά το μηδέν στην προσπάθεια της Ευθυμιάδου, άνοιξαν το σκορ με σουτ εκτός περιοχής της Πέτση,  με την Μαργαρίτη να κρατά το προβάδισμα για τις φιλοξενούμενες σε σουτ της Παπαϊωάννου στο 27′.

Στο δεύτερο μέρος τα κορίτσια της Ξανθιώτικης ομάδας μπήκαν δυνατά δημιούργησε καλές στιγμές σε σουτ των Παπαϊωάννου και Αρβανιτίδου, ωστόσο αυτή που κατάφερε να σκοράρει ήταν η Βολιώτικη ομάδα που στο 74′ με απευθείας εκτέλεση της Μεναγιάννη διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα της. Οι Βασίλισσες προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα αλλά του σουτ της Βλάχου κατέληξε στο δοκάρι της Μαργαρίτη, όπως και η προσπάθεια της Παπαϊωάννου. Αφού δεν κατάφεραν να μειώσουν οι Βασίλισσες τα κορίτσια του Μαγνησιακού πέτυχαν και τρίτο τέρμα με την Ρουχά μετά απο πάσα της Μήτα. Στο 90′ οι Ξανθιώτισσες είχαν ακόμη μια καλή στιγμή αλλά το σούτ της Βλάχου εξουδετέρωσε εντυπωσιακά η γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ ΘΡΑΚΗΣ: Παρδή, Χατζηαντωνίου, Ναλμπάντη, Αρβανιτίδου, Παπατζέλου, Ευθυμιάδου(60′ Μαυρομάτη), Λαζαρίδου (60′ Καρακατσάνη), Παπαϊωάννου, Μετοικίδου(75′ Μουρούκη), Βλάχου, Ποιμενίδου

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Μαργαρίτη, Μεγαγιάννη, Καλαπαναγιώτου, Ζαμπάκα, Ξάνθη, Πέτση (68′ Καραλή), Δερβενιώτη, Κουλοχέρη, Χρυσικοπούλου (87′ Πλιακοστάθη), Μήτα, Τρίγκα (46′ Ρουχά).