Οι ύμνοι του Ελευθερόπουλου στην συνέντευξη Τύπου για τους παίκτες του αλλά και τον Ηρακλή

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Πανθρακικού και το βαθμό που πήρε ο Πανθρακικός, ωστόσο αναφέρθηκε με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Ηρακλή, ομάδα που αγαπήθηκε στον ένα χρόνο που αγωνίστηκε μετα χρώματά της.

Αναλυτικά ο Ελευθερόπουλος αναφέρθηκε στον Ηρακλή και την δυσάρεστη έκπληξη που αντιμετώπισε μολις είδε την ενδεκάδα του Ηρακλή: «Ο Ηρακλής είχε μία προσέγγιση στο παιχνίδι που εμείς δεν την περιμέναμε. Ο Ηρακλής παίζει πολύ με εξτρέμ του. Σήμερα, ο αντίπαλος κόουτς μας αιφνιδίασε. Επαιξε με τον Περόνε που πλαισίωνε τον Βέλλιο και τον Χαντί. Είδαμε τις ενδεκάδες και προσαρμοστήκαμε σε αυτά τα δεδομένα. Ανταποκριθήκαμε καλά, παρά το γεγονός πως είχαμε προετοιμαστεί διαφορετικά. Δεν κινδυνεύσαμε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο με εξαίρεση μία φάση στο 43’ όταν ο Μπουκουβάλας, άλλαξε πλευρά και έβγαλε ωραία σέντρα στον Χαντί.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ηρακλής ρίσκαρε. Εκανε αλλαγές και έβγαλε τα μπακ του να παίξουν ακόμα πιο ψηλά για να μας πιέσει. Για ένα εικοσάλεπτο δεχθήκαμε πίεση. Από το 70’ και μετά είχαμε τις προϋποθέσεις να κάνουμε ένα γκολ, ειδικά στη φάση του ενενήντα που ήταν μία απλή πάσα όταν βγήκαμε στην κόντρα επίθεση με τέσσερις παίκτες. Το διπλό για εμάς θα ήταν ανάσα. Και ο βαθμός είναι «χρυσάφι» για εμάς. Όμως το καλό πρόσωπο δεν αρκεί. Θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να κερδίζουμε βαθμούς».

Για τον Ηρακλή, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είπε: «Ο Ηρακλής είναι μία ομάδα υπόδειγμα για το πώς πρέπει να λειτουργεί ένας σύλλογος. Εχει έναν πρόεδρο που έχει ως πρώτο στόχο να έχει μία υγιή ομάδα και έναν πολύ ικανό προπονητή που έχει περάσει τα σύγχρονα δεδομένα του ποδόσφαιρου στην ομάδα του. Σίγουρα η Football League, με τη Super League, έχουν μεγάλες διαφορές ως κατηγορίες. Το ξεκίνημα του Ηρακλή στο πρωτάθλημα τον αδικεί. Ο Ηρακλής έχασε παιχνίδια που όπως λέμε «κοιμήθηκε ο Θεός». Αυτό έφερε τριγμούς στους παίκτες του, κάτι που είναι λογικό. Παρόλα αυτά, βρήκε ρυθμό πέτυχε σημαντικές νίκες και δυστυχώς για εμάς παίξαμε με τον Ηρακλή, στην καλύτερη φάση του».

Για τις μεταγραφές του Πανθρακικού σχολίασε: «Μία μεταγραφή μπορούμε να κάνουμε άνω των 24 ετών. Εμείς εξαρτόμαστε από τον από τον Ιγκορ. Αν ο Ιγκορ στα μέσα Γενάρη είναι κάλά τότε θα αλλάξουν τα δεδομένα για εμάς. Εγώ εξαρτώμαι πολύ από αυτόν…».

Σε ερώτηση του ThrakiSportS αν οφείλεται η μικρή εντός έδρας συγκομιδή στο άγχος σε σχέση με τα εκτός έδρας παιχνίδια που έχει 6 βαθμούς, απάντησε: «Πρεπει να μάθεις να ζεις με το άγχος. Άλλος έχει το άγχος του πρωταθλητισμού, άλλος αυτό του υποβιβασμού. Πρέπει να το λύσουμε το πρόβλημα αυτό για να κρατήσουμε την ομάδα. Πρέπει να παίρνουμε βαθμούς και στην Κομοτηνή, αν θέλουμε να έχουμε τύχη στο παιχνίδι μας».