ΕΠΣ Έβρου: Στραβοπάτημα για την πρωτοπόρο Ένωση Άνθειας Αρίστεινου στην Παλαγία

Με τον αγώνα στο γήπεδο Παλαγίας ανάμεσα στον Ποντιακό και την πρωτοπόρο Ένωση Άνθειας Αρίστεινου άνοιξε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής για την Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου με την ομαδα του Μιχάλη Φλώρου να μην καταφέρνει ωστόσο να κερδίσει, αφού έμεινε στο 0-0.

Αξίζει ωστόσο να αναφερθεί ότι η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 44′ και για ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο μετά από αποβολή του Απότα. Μάλιστα, στο τέλος η Άνθεια αγωνιζόταν και με 9 παίκτες λόγω τραυματισμού του Τσαπάνη.

Ο Ποντιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο αν και έπαιζε με παίκτη παραπάνω, δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί την αριθμητική του υπεροχή. Μάλιστα στο τελευταίο δεκάλεπτο η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα έχασε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες να πάρει τη νίκη.

Με την ισοπαλία αυτή, η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου βρίσκεται πλέον δύο βαθμούς πάνω από την δεύτερη στην βαθμολογία ομάδα της ΑΕ Διδυμοτείχου, που την Κυριακή υποδεχεται τα Ρίζια και με νίκη σκαρφαλώνει στην κορυφή.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ