Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του τουρνουά «Kiklopaki 2015»

Στη τελική ευθεία μπαίνουν ο προγραμματισμός και οι εργασίες για το τουρνουά Χάντμπολ “KIKLOPAKI” 2015, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 27-29 Δεκεμβρίου στο κλειστό “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” της Αλεξανδρούπολης. Από την πλευρά τους η οργανωτική επιτροπή μαζί με τους εθελοντές αισιοδοξούν ότι φέτος η διοργάνωση θα είναι πολύ καλύτερη και πιο αναβαθμισμένη σε σύγκριση με την αντίστοιχη του 2014.

Συγκεκριμένα οι προετοιμασίες προχωράνε με γρήγορους ρυθμούς και τα πάντα θα είναι έτοιμα για το γυναικείο τουρνουά Χειροσφαίρισης under 16, στο οποίο θα πάρουν μέρος ομάδες από την Ελλάδα και την Βουλγαρία.

Όσον αφορά τις ομάδες που ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να το πράξουν μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, ενώ επίσης υπάρχει και μία αλλαγή στο πρόγραμμα, αφού μπορούν να πάρουν μέρος σε αυτό και ομάδες παγκορασίδων Α (σε περιορισμένο αριθμό) και αυτό γιατί υπήρχαν πολλά αιτήματα από όλη την Ελλάδα, με τις ομάδες παγκορασίδων Α να αγωνίζονται σε έναν όμιλο, στη πρώτη φάση μεταξύ τους, ενώ στη συνέχεια θα μπούνε στο κανονικό πρόγραμμα των 4 ομίλων.

kiklwpaki 2015Μέχρι στιγμής οι ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι:

BEKI GABROVO (BG)
ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (GR)
ΦΕΡΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (GR)
ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ (GR)
XASKOVO (BG)
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ (GR)
Α.Ο. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (GR)
ΔΡΑΜΑ 86 (GR)
H.C. GABROVO (BG)
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (GR)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (GR)
ETAR-64-VELICO TERNOVO (BG)

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της διοργάνωσης έχει ως έξης:

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

12:00  Τεχνική σύσκεψη
12:30  Αγώνες
16:30  Τελετή έναρξης (παρουσίαση ομάδων, χορευτική παράσταση με zumba,latin και hip hop  χορούς από  το σύλλογο RITMO DE ARTE, βραβεύσεις.)
17:15  φιλικός αγώνας επίδειξης  μίνι αγοριών και κοριτσιών.
17:45  Αγώνες
21:30  Γιορτή για όλες τις αποστολές στο ξενοδοχείο Θράκη παλλάς με DJ και πολύ χορό .

ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

09:00  Αγώνες
21:30  Φιλικός αγώνας με Μικτή Βουλγαρίας

ΤΡΙΤΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

09:00  Aγώνες
14:30  Tελετή λήξης ,απονομή κυπέλλων,βραβεύσεις MVP , καλύτερης επτάδας.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως στις ημέρες του τουρνουά θα γίνει σχολή διαιτητών και κριτών Χειροσφαίρισης, με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 6994450001.