ΕΠΣ Θράκης: H άγνωστη βοήθεια του Ηρακλή Θεσσαλονίκης προς τον Ηρακλή Σαπών

Μπορεί το Σάββατο ο Πανθρακικός να τίθεται αντίπαλος του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, λίγοι ωστόσο γνωρίζουν ότι η ομάδα της συμπρωτεύουσας έχει… απλώσει τα πλοκάμια της στο ποδόσφαιρο της Ροδόπης – αλλά για καλό σκοπό. Συγκεκριμένα, έχει συνεργασία με τον… Ηρακλή Σαπών, που φέτος επέστρεψε στην Α1 Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Συγκεκριμένα οι άνθρωποι της ομάδας κατάφεραν ήδη από την αρχή της σεζόν να κλείσουν συνεργασία με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης που είναι και ο «πατέρας» όσων ομάδων έχουν το έμβλημα του Ηρακλή στο στήθος τους. Έτσι, σε πρώτη φάση, από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης έχει σταλεί στις Σάπες προπονητικό υλικό και φανέλες ενώ βάσει της συμφωνίας, θα σταλεί υλικό και κατά την διάρκεια της σεζόν.

Οι άνθρωποι των Σαπών προσέγγισαν από το καλοκαίρι τους θεσσαλονικείς στέλνοντάς τους επιστολή και ζητώντας την βοήθειά τους. Εκτός από την ομάδα του νομού Ροδόπης, το ίδιο έγινε και για την ομάδα του Ηρακλή Αγίων Δέκα της Κέρκυρας, ενώ ίσως ανοίγει και ο δρόμος και για τον Ηρακλή Ζυγού της ΕΠΣ Ξάνθης να κάνει και αυτός ανάλογο αίτημα για συνεργασία, όπως και όσες άλλες ομάδες της Θράκης έχουν το όνομα του «ημίθεου».