Τα ρεκόρ που (ήδη) έχει καταρρίψει ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο της Ξάνθης

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εξασφάλισε με επίσημη ανακοίνωση την στήριξη του μεγαλομετόχου της Ξάνθης Χρήστου Πανόπουλου (μέχρι… νεωτέρας τουλάχιστον), ήδη πάντως, παρά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, έχει σπάσει ήδη δύο ρεκόρ στον σύλλογο της ακριτικό σύλλογο.

Ο Ρουμάνος προπονητής βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Ξάνθης πάνω πλέον από 14 μήνες, καθώς ήρθε στην ομάδα στις 24 Σεπτεμβρίου του 2014. Απέναντι στον Πλατανιά συμπλήρωσε 41 αγώνες και ήδη από τον περασμένο μήνα ξεπέρασε τον Αυστριακό Κουρτ Γιάρα που είχε τα ηνία της Skoda από τον Γενάρη του 1996 ως τον Φεβρουάριο του 1997.

Ο Γιάρα ήταν πρώτος ξένος προπονητής της Ξάνθης σε συμμετοχές με τον Λουτσέσκου να τον ξεπερνά τόσο σε χρόνο παραμονής όσο και σε αριθμό αγώνων στο πρωτάθλημα. Ωστόσο ο Ρουμάνος έχει σπάσει αθόρυβα και ένα άλλο ρεκόρ, αυτό των περισσότερων νικών στον πάγκο της ομάδας της Skoda Ξάνθη.

Πιο συγκεκριμένα, με την προ δύο εβδομάδων επικράτηση επί του Πανιωνίου και έστω και αν ακολούθησαν οι ήττες από Λεβαδειακό και Πλατανιά, ο Λουτσέσκου έπιασε… 13άρι στις νίκες. Ο Ρουμάνος έτσι ξεπέρασε τον Βλάντιμιρ Ταμπόρσκι και πλέον σε κάθε αγώνα φιλοδοξεί απλά να σπάει το δικό του ρεκόρ.

Ολα αυτά τα ρεκόρ, βέβαια,  αφορούν ξένους προπονητές…