Αποκαλύψεις Δεβετζή on camera για το ντόπινγκ, το… σεξ και το «πότε θα γίνει μάνα»

«Εγώ πότε θα γίνω μάνα;». Η κλασική αυτή ατάκα της Δήμητρας Παπαδοπούλου στο «Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς» φαίνεται ότι έχει χτυπήσει τις χορδές της Πηγής Δεβετζή.

«Στα σχέδιά μου είναι σίγουρα ένα παιδάκι, αρκεί να έχω έναν άνθρωπο που να με αγαπάει πραγματικά και να είναι μαζί μου για την Πηγή, όχι για την Πηγή Δεβετζή. Είχα ας πούμε έναν σύντροφο που έβγαινε στην κάμερα πριν από εμένα, έβγαινε να δώσει συνέντευξη αυτός, όχι εγώ».

Αυτές τις αποκαλύψεις έκανε στις κάμερες η αλεξανδρουπολίτισσα ολυμπιονίκης και όπως ήταν φυσιολογικό, έπαιξε σε όλα τα πρωινά και τα (εναπομείναντα) μεσημεριανάδικα της ελληνικής τηλεόρασης: από Λιάγκα και Σκορδά και Ντορέτα Παπαδημητρίου μέχρι Ελένη Μενεγάκη.

Η ίδια δήλωσε «πάντα ερωτευμένη», αλλά όπως ήταν φυσιολογικό, οι δημοσιογράφοι αναζήτησαν την πρώτη on camera αντίδρασή της για την υπόθεση ντόπινγκ στην οποία φέρεται μπλεγμένη, με την Διεθνή Ομοσπονδία Στίβου να υποστηρίζει ότι έχει βρεθεί θετικό προ τριετίας δείγμα της.

«Δεν σταμάτησα τον αθλητισμό γι’ αυτούς τους λόγους. Δεν υπήρχε κάποιο θέμα. Σταμάτησα τον αθλητισμό γιατί μεγάλωσα και δεν μπορούσα να συνεχίσω άλλο. Βγήκε μια είδηση χωρίς να έχω στοιχεία στα χέρια μου. Δεν με στεναχώρησε γιατί είναι ένα θέμα που ξέρω καλά τι συμβαίνει, ξέρω ότι είμαι οκ σε όλο αυτό.

Η στήριξη του κόσμου ήταν απίστευτη. Φυσικά κανείς δεν το πιστεύει γιατί είναι γελοίο. Κάνω αθλητισμό από τα 4 μου χρόνια, έχω κάνει αθλητισμό πάρα πολλά χρόνια. Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι που να σε κάνει superman. Όταν έχω τα στοιχεία πολύ ευχαρίστως να κάνω και φοβερές συνεντεύξεις, να σας τα πω όλα». 

Πάντως, αποκάλυψε ένα μυστικό όπλο φυσικού ντοπαρίσματος, που δεν μπορεί να ανιχνευθεί από καμία WADA και Αντιντόπινγκ Υπηρεσία, το οποίο η ίδια αποκάλυψε ότι το… χρησιμοποιεί. «Το σεξ είναι ο καλύτερος φυσικός τρόπος ντοπαρίσματος», απάντησε σε σχετική ερώτηση από δημοσιογράφο.

«Πάντως δεν ισχύει αυτό που λένε, ότι στους άνδρες δεν κάνει καλό το σεξ στους Ολυμπιακούς Αγώνες…», συμπλήρωσε, λύνοντας τις απορίες για ένα μείζον ερώτημα. Δείτε τα βίντεο από τις εκπομπές της Ντορέτας Παπαδημητρίου και των Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά…