Ανακοίνωσε υποψηφιότητα για την προεδρία (και) στις επόμενες εκλογές της ΕΠΟ ο Γιώργος Γκιρτζίκης

Tην εκ νέου υποψηφιότητά του για τις προσεχείς εκλογές του Οκτωβρίου 2016  στην Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε από τη Ρόδο ο Ξανθιώτης Πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, που βρέθηκε στο νησί φιλοξενούμενος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

«Για να σταματήσει κάθε σχετική παραφιλολογία θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα από εδώ, από τα ακριτικά Δωδεκάνησα: Στις εκλογές του Οκτωβρίου θα είμαι υποψήφιος για την τετραετία που ακολουθεί και πιστεύω ότι θα έχω την υποστήριξη των Ενώσεων. Πιστεύω ότι έχω ακόμη πολλά να προσφέρω στο ποδόσφαιρο», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Γκιρτζίκης.

Ο Γκίρτζικης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Ρόδο  μετέβη  στο  υπό  κατασκευή Ενωσιακό γήπεδο μαζί τον πρόεδρο της  Ένωσης Παναγιώτη Διακοφώτη,  μέλη του Δ.Σ. και εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης, καθώς και στο υπό κατασκευήν γήπεδο της Χάλκης. Επίσης, είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο  Ρόδου Φώτη  Χατζηδιακο   και τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημαρκο.

Στη συνέχεια, βρέθηκε  στα   γραφεία της  ΕΠΣ Δωδεκανήσου, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους σωματείων και ανθρώπους το ποδοσφαίρου, ενώ συμμετείχε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης. Εκεί συνεχάρη τα μέλη του Δ.Σ. για  τις  πρωτοποριακές   ενέργειες   για   την  κατασκευή  Ενωσιακού   γηπέδου και την πολυσχιδή δράση τους,  ευχαρίστησε για τη φιλοξενία και δεσμεύτηκε ότι η στενή συνεργασία θα συνεχιστεί στο μέλλον.