Γ’ Εθνική: Νέα αλλαγή προπονητή στον Έβρο Σουφλίου με… αιχμές για κακή δουλειά του πρώην

Νέα αλλαγή προπονητή είχαμε στον Έβρο Σουφλίου, μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας, που την έχουν φέρει ουραγό στην βαθμολογία του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής με συγκομιδή μόλις 10 πόντων.

Την προηγούμενη εβδομάδα, έπειτα από την εντός έδρας ήττα από την Θύελλα Φιλώτα, αποφασίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες η λύση της συνεργασίας με τον βούλγαρο τεχνικό Στόγιαν Ουζούνοφ, που είχε κληθεί βς λύση ανάγκης μετά την παραίτηση του Μπάμπη Χρυσοστομίδη.

Η αλλαγή αυτή έγινε αντιληπτή στον αγώνα της Κυριακής με την Δόξα Δράμας, όταν διαπίστωσαν άπαντες ότι στον πάγκο του Σουφλίου καθόταν ο Δημήτρης Χατνάκης (φωτογραφία από το dramagoal). Πρόκειται για γνωστό προπονητή, που έχει συνδέσει το όνομά του με την παρουσία της ομάδας του Σουφλίου προ πενταετίας στην Δ’ Εθνική.

Ο Χατνάκης, που πέρυσι προπονούσε την Ομόνοια Λυκόφης για την Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου, ανέλαβε καθήκοντα χωρίς ποτέ να εκδοθεί κάποιο δελτίο Τύπου από την ομάδα του Σουφλίου, με αποτέλεσμα σχεδόν άπαντες να αντλήσουν πληροφορίες για αυτην την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Έβρου από… δραμινά μέσα ενημέρωσης, που ασχολήθηκαν με το θέμα λόγω του γεγονότος ότι επρόκειτο για τον αντίπαλο της Δόξας Δράμας.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του στο sportdrama χαρακτήρισε πλασματική την βαθμολογική θέση του Έβρου Σουφλίουκαι προέβλεψε σε σχέση με το αν θα σωθεί η ομάδα: ««Θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα που θα φέρει η ομάδα στα αμέσως επόμενα παιχνίδια. Αν πάρει αποτελέσματα και βαθμούς θα μπορέσει να ανακάμψει γιατί έχει καλό υλικό. Το λέω και το πιστεύω ότι η βαθμολογική μας θέση είναι πλασματική. Το θέμα είναι στους παίκτες μας, να πιστέψουν στον εαυτό τους και στις δυνατότητες τους και μετά όλα θα είναι πιο εύκολα. (…) 

Πάντως, ο Δημήτρης Χατνάκης άφησε σαφέστατες αιχμές για τους προκατόχους του στον πάγκο του Έβρου Σουφλίου: «Η ομάδα μας έχει καλό υλικό αλλά υποφέρει στο κομμάτι της ψυχολογίας. Ο καθένας μέσα στο γήπεδο έκανε ότι ήθελε, ότι μπορούσε από μόνος του, χωρίς καμία βοήθεια από πουθενά. Και ένα άλλο πρόβλημα που διαπίστωσα αυτές τις μέρες είναι ότι υπάρχει και ένα έλλειμμα φυσικής κατάστασης. Η ομάδα δεν έχει καλή φυσική κατάσταση».