ΕΠΣ Έβρου: Τεσσάρα του ΑΟ Μαΐστρου στην έδρα του Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης

Εύκολο απόγευμα είχε στο γήπεδο «Χρυσοπηγή Δεβετζή» της Δραγάνας ο ΑΟ Μαΐστρου, καθώς στο μοναδικό παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Όπως αναφέρουν τα gipedatouevrou, στο 34′ ο Τσιφτσής αξιοποίησε την ασίστ του Μαρασλή και με πλασέ άνοιξε το σκορ.  Δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Μαρασλής με ανάποδο ψαλίδι, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γιώργου Μαλασίδη από τα αριστερά, διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενουμένων.

Στο 50ο λεπτό ο Κούπας με μακρινό σουτ έκανε το 0-3. Δύο λεπτά αργότερα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Πυλούδη, ο προωθημένος Τσιτσιπάς έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.. Στο 77ο λεπτό ο Γιάννης Μαλασίδης διαμόρφωσε με εκτέλεση πέναλτι το 0-4 (το οποίο κέρδισε ο ίδιος ο επιθετικός των φιλοξενουμένων αλλά αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Σουβαράς με βοηθούς τους κ. Καραϊσκο και Τερζόπουλο.
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Σπυριάδης, Καραγκούνης, Ράλλης, Τσιτσιπάς, Άχπα, Γαλανός, Μακιτσιάν, Γυλός (8′ λ. τρ. Πυλούδης), Κατσαμάγκας, Αγοράκης, Καραλίδης (46′ Θεοδωρίδης)
Α.Ο. ΜΑΪΣΤΡΟΥ: Δογάνης, Φωτεινός (46′ Δημούτσης), Σκάρλος, Βάρναλης, Παρασκευάς, Παπαδόπουλος, Γκαβανόζης, Κούπας, Τσιφτσής (75′ Μπατζάκας), Μαλασίδης Γ., Μαρασλής (71′ Μαλασίδης Ι.)