ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Το Σάββατο πέφτει η αυλαία της α’ φάσης του Κυπέλλου με Φιλία Ορεστιάδας – ΑΕ Κομοτηνής!

Ολοκληρώνεται το Σάββατο η Α’ φάση του Κυπέλλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ με την αναμέτρηση του Διδυμοτείχου μεταξύ της Φιλίας και των… εφήβων της ΑΕ Κομοτηνής.

Η ΑΕ Κομοτηνής που είναι μαζί με τις Ασπίδα Ξάνθης, Αγία Βαρβάρα και τους Ίκαρους Σερρών οι ομάδες της Γ’ Εθνικής που δήλωσαν συμμετοχή στο φετινό Κύπελλο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, οπού μετέχουν κατά βάση με αθλητές της Εφηβικής ομάδας, ρίχνει την αυλαία της Α’ φάσης με μια δύσκολη έξοδο στην πολύ ανταγωνιστική φέτος Φιλία. Η ΑΕ Κομοτηνής που μάλιστα την επόμενη μέρα έχει και αγώνα για την Γ’ Εθνική οπού θα υποδεχτεί την Αρετσού στην Κομοτηνή, πράγμα που δείχνει πως δύσκολα θα δούμε πρωτοκλασάτους παίκτες της αντρικής ομάδας στην αποστολή.

Μένει να δούμε αν η ΑΕ Κομοτηνής όπως συνέβη και με τις άλλες τρείς ομάδες της Γ’ Εθνικής που δήλωσαν,  θα περάσει στην Β’ φάση ή αν θα γίνει το πρώτο θύμα έκπληξης στον θεσμό. Ο νικητής του συγκεκριμένου ζευγαριού περνάει απευθείας στην Γ’ φάση οπού θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ασπίδα Ξάνθης – Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης.

Θυμίζουμε πως στην Β’ φάση θα έχουμε δύο παιχνίδια αυτά μεταξύ της Ασπίδας Ξάνθης με την Ολυμπιαδα για τον Β’ όμιλο και αυτόν μεταξύ του Αστέρα Καβάλας με τους Τιτάνες Δράμας για τον Α’ όμιλο.  Η αναμέτρηση που θα γίνει στο γήπεδο του Διδυμοτείχου θα γίνει το Σάββατο στις 19:00.