ΕΣΠΕΘΡ: Οι παμπαίδες του «νεογέννητου» Άθλου Ορεστιάδας νίκησαν μέσα στην Αλεξανδρούπολη τον Εθνικό

Η ομάδα των παμπαίδων του Άθλου Ορεστιάδας στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του αντίστοιχου ηλικιακού πρωταθλήματος νίκησε την πρώτη ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης (υπενθυμίζεται ότι ο Εθνικός λαμβάνει μέρος με δύο ομάδες στο πρωτάθλημα των παμπαίδων), δείχνοντας ότι ως σύλλογος δημιουργήθηκε πριν τρεις μήνες για να πρωταγωνιστήσει στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής.
Το παιχνίδι είχε διάρκεια σχεδόν δύο ωρών και κατέληξε στους Ορεστιαδίτες στο τάι μπρέικ. Η ομάδα του Άθλου πήρε το πρώτο σετ με 19-25 σε 27 λεπτά, έχασε το δεύτερο με 25-20 σε 30 λεπτά όπως επίσης και το τρίτο με 25-21 σε 27 λεπτά. Βελτιώθηκε όμως στο τέταρτο και το κέρδισε με 13-25 σε 14 λεπτά όπως επίσης και το τάι μπρεικ με 7-15 σε 15 λεπτά.
Οι δύο προπονητές έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές τους με απώτερο σκοπό οι αθλητές να αποκομίσουν εμπειρίες, όπως είναι και ο σκοπός σε αγώνες αυτού του επιπέδου. Οι φίλαθλοι που παραβρέθηκαν στο κλειστό του Μαίστρου, κυρίως γονείς των μικρών παιδιών, είδαν ωραίο θέαμα με εντυπωσιακές επιθέσεις αλλά και καταπληκτικές άμυνες, για τις συγκεκριμένες ηλικίες.

Τα σετ: 2-3 (19-25,25-20,25-21,13-25, 7-15)  σε 113 λεπτά.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ (Τσουλκανάκης): Δαλλίδης, Καραμανίδης, Γεωργακούδης, Κοτζιάκαλφας, Σιαράκης, Παπάς, Εμμανουηλίδης, Μιχαηλίδης, Μπατίδης, Παλαβουζόπουλος, Πατλάκας.
ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Ντινούδης): Γεωργίου Κ, Καρράς Γ, Μήτρογλου Σ, Καρράς Κ, Μυρτσίδης Α, Μπουχτσιος Σ, Ζουμπούλης Γ, Κουματζίδης Δ, Κοτιανίδης Η, Τσολακίδης Ι.