Έτοιμη να γράψει ιστορία η Skoda Ξάνθη! Το pregame της αναμέτρησης στην Λιβαδειά (17:15, LIVE ThrakiSportS)

Ανταπόκριση απο την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

Το έκτο διαδοχικό θετικό αποτέλεσμα αναζητά η Skoda Ξάνθη στην Λιβαδειά. Έχει ανεξαρτήτου έδρας στα τελευταία πέντε παιχνίδια 2 νίκες και 3 ισοπαλίες, που απέναντι στους Βοιωτούς αναζητά να “σπάσει” αρκετά ρεκόρ.

Το πιο σπουδαίο απο αυτά είναι να πετύχει το ένα γκολ που χρειάζεται για να σημειώσει το 1,000 της γκολ στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, και να γράψει ακόμη μια χρυσή σελίδα στην δική της ιστορία στα μεγάλα σαλόνια. Επίσης οι Ξανθιώτες στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιαννενα αν καταφέρουν να μείνουν αήττητοι θα φτάσουν τα 8 σερί εκτός έδρας ματς χωρίς ήττα ισοφαρίζοντας το παλιό τους ρεκόρ, καταφέρνοντας ωστόσο ένα σπάνιο ρεκόρ να μείνουν αήττητοι εκτός έδρας για έναν ολόκληρο γύρο.

Πέρα όμως απο τα ρεκόρ η Skoda Ξάνθη αναζητά ένα θετικό αποτέλεσμα για διευρύνει το σερί θετικών αποτελεσμάτων που θα την διατηρήσει κοντά στις θέσεις της πεντάδας, αλλά θα της δώσει και καλή ψυχολογία ενόψει του μεγάλου αγώνα της Τετάρτης με την Λάρισα στο “AEL FC ARENA” που θα κρίνει εν πολλοίς την συνέχεια της Ξάνθης στον θεσμό του Κυπέλλου που πέρσι ήταν φιναλίστ. Αγωνιστικά για το ματς με τους “πράσινους” της Στερεάς Ελλάδας ο Ραζβάν Λουτσέσκου αντιμετωπίζει ουκ ολίγα προβλήματα καθώς θα του λείπει σχεδόν όλη η βασική άμυνα, εκτός οι τιμωρημένοι Φλίσκας, Μπέρτος και ο τραυματίας Γουάλας, αλλά εκτός είναι επίσης και οι τραυματίες Νιέτο, Βασιλακάκης και Δεμένικος.

Όσον αφορά τους Βοιωτούς ο Άκης Μάντζιος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, με την ομάδα του Λεβαδειακού να βλέπει το ματς ως “τελικό” καθώς τόσο τα κακά αποτελέσματα εντός όσο και το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί πιέζει τους “πράσινους”, που μέχρι τώρα εντός έδρας δεν πείθουν ιδιαίτερα, έχοντας σε 5 αναμετρήσεις δύο ήττες, δύο ισοπαλίες και μόλις μια νίκη στα τέλη Σεπτέμβρη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Μιχάλης Κουκουλάκης της ΕΠΣ Ηρακλείου, με τον οποίο η Ξάνθη έχει σχετικά καλή παράδοση καθώς στα 18 παιχνίδια που την έχει σφυρίξει η Ξάνθη μετρά 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και 7 ήττες. Απο τα οποία  τα 8 ήταν εκτός έδρας με την Ξάνθη να μετρά 3νίκες, 2 ισοπαλίες και2 ήττες. Όσον αφορά τον Λεβαδειακό ο Κουκουλάκης έχει σφυρίξει συνολικά σε 7ματς της με τους “πράσινους” να μετρούν 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες, απο τα οποία τα 2 ήταν στην πόλη της Λιβαδειάς οπού η τοπική ομάδα μετρά 1 νίκη και 1 ήττα. Σε αναμέτρηση των δύο ομάδων έχει σφυρίξει τον Δεκέμβριο του 2011 στα Πηγάδια οπού Ξάνθη και Λεβαδειακός αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Πάμε τώρα στην παράδοση της Ξάνθης στην Λιβαδειά με τους Θρακιώτες να έχουν αναμετρηθεί συνολικά 12 φορές με γηπεδούχο τον Λεβαδειακό στις οποίες η Ξάνθη μετρά 6 ήττες, 3 ισοπαλίες και 3 νίκες. Τελευταία νίκη για τους Ξανθιώτες εκεί ήταν πέρσι, όταν η Skoda κέρδισε με 2-1 χάρις σε τέρματα των Γκόμσι και Καπετάνου ενώ για τους Βοιωτούς είχε ισοφαρίσει  προσωρινά ο  Βούκσεβιτς. Πάντως η Ξάνθη έχει κακή παράδοση όταν αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό Νοέμβριο στην Βοιωτία, με τους Ξανθιώτες να μετρούν 2 ήττες και μία ισοπαλία.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ SKODA ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΑΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ 12ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ