Super League: “Χ”άμενη ευκαιρία για τους Νέους της Ξάνθης στην Λιβαδειά που ισοφαρίστηκαν στο φινάλε!

Μοναδική ευκαιρία να πετύχουν την πέμπτη διαδοχική τους νίκη στο πρωτάθλημα έχασαν οι ποδοσφαιριστές της Κ20 της Skoda Ξάνθη που παρότι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος και έδειχναν να ελέγχουν την αναμέτρηση ισοφαρίστηκαν στο φινάλε με πέναλτι απο την ομάδα του Λεβαδειακού.

Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στις Αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Βοιωτίας η ομάδα της Ξάνθης μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και με την συμπλήρωση 24′ λεπτών αγώνα κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τέρμα του Χατζή. Το 0-1 ήταν και το σκορ ημιχρόνου αν και οι παίκτες του Νίκου Κεχαγιά θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα. Στην επανάληψη οι παίκτες της Κ20 της Ξάνθης έλεγχαν το παιχνίδι ωστόσο στο 88′ καταλογίστηκε παράβαση μέσα στην περιοχή της Ξάνθης με τον διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει πέναλτι υπέρ του Λεβαδειακού.

Οι γηπεδούχοι που βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας ήταν εύστοχοι και πήραν πολύ σημαντικό βαθμό., απέναντι στην Ξάνθη που με αυτόν τον βαθμό έφτασε τους 19 βαθμούς πέφτωντας όμως στην πέμπτη θέση καθώς την προσπέρασε ο Παναιτωλικός που κέρδισε την ΑΕΚ. Διαιτητής ήταν η Δήμητρα Τσαγανού  με βοηθούς τους Κορακιανίτη και Μυλωνάκη της ΕΠΣ Βοιωτίας.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Σταθάκης, Ζώτος, Ψεμματάς, Χατζητερζόγλου, Προύντζος, Κώστας, Μπουνταγκίδης, Δημητριάδης (46’ Σαμπανίδης), Μελισσόπουλος, Χατζής (65’ Λαζαρίδης), Φασίδης (75’ Καπτέλι).