ΕΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Ορέστη Ορεστιάδας και ΑΟ Μαΐστρου

Χάρη και στην βοήθεια του αέρα, που επηρέασε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, ο Ορέστης Ορεστιάδας επικράτησε με 2-1 του ΑΟ Μαΐστρου σε αναμέτρηση που έγινε την Κυριακή για την Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο που είχαν υπέρ τους τον άνεμο κατάφεραν να σκοράρουν ένα τέρμα με τον Σκερλετίδη αλλά πήραν την νίκη γιατί κατάφεραν βνα πετύχουν τέρμα και με κόντρα άνεμο, με τον Μεμούρη στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου.

Θα μπορούσαν μάλιστα να έχουν τελειώσει νωρίτερα το παιχνίδι αν δεν έχαναν κάποιες κλασικές ευκαιρίες που τους δόθηκαν, κυρίως για παράδειγμα με τον Σκερλετίδη.

Από την άλλη πλευρά, ο ΑΟ Μαΐστρου κατάφερε μεν να μειώσει με γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκαβανόζη αλλά δεν δημιούργησε άλλες σημαντικές ευκαιρίες, αν και θα μπορούσε να κλέψει στο τέλος τον βαθμό αν η κεφαλιά του Μαρασλή κατέληγε στα δίχτυα και όχι στην αγκαλιά του Γαβριήλ!

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κεσσούδης με βοηθούς του Τσίκα και Νάνο (φωτογραφία από το μπλογκ των φίλων του Ορέστη).

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Γ. Αραμπατζής): Γαβριήλ, Στεφανίδης, Σαραγλίδης (40΄Γιώντης), Πετρόπουλος, Οικονόμου, Μεμούρης, Ελευθεριάδης, Βουδούρης, Παρασκευάς, Μπαλάκης, Σκερλετίδης (75΄Μπακιρτζής)
ΑΟ ΜΑΪΣΤΡΟΥ (Α. Τσίπτσιος): Σαριανίδης, Σκάρλος, Δημούτσης (86΄Τσιφτσής), Παρασκευάς, Βάρναλης, Τσαγιαννίδης (80΄Λαγός), Γκαβανόζης, Παπαδόπουλος(65΄Κούπας), Μαλασίδης Ι, Μαλασίδης Γ, Μαρασλής