LIVE η Γ’ Εθνική: Άρης-Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Έβρος Σουφλίου-Καμπανιακός

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους σημαντικότατους αγώνες Άρης-Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Έβρος Σουφλίου-Καμπανιακός για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση για τις επόμενες ώρες θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη στους αγώνες του Α’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής με έμφαση στα δυο παιχνίδια των θρακιώτικων συλλόγων. Ο Κώστας Καραγιάννης βρίσκεται στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και εκτός του αγώνα Άρης-Εθνικός Αλεξανδρούπολης μεταφέρει τις εξελίξεις και στα υπόλοιπα γήπεδα.

Ωρα 14:15 Να θυμίσουμε συνοπτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής: Άρης-Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Έβρος Σουφλίου-Καμπανιακός, Εθνικός Σερρών-Καβάλα, Απόλλων Κρυας Βρύσης-Θύελλα Φιλώτα, Νέστος Χρυσούπολης-ΑΠΕ Λαγκαδάς, Δόξα Δράμας-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Απόλλων Καλαμαριάς-Εθνικός Αγιονερίου, Κοζάνη-Ηρακλής Αμπελόκηπων. Ρεπό ο Εορδαϊκός.

Ωρα 14:27 Στο “Κλεάνθης Βικελίδης” στον αγώνα του Εθνικού απέναντι στον πρωτοπόρο Άρη, διαιτητές της σημαντικής αυτής αναμέτρησης είναι οι Μπουμαρσόπουλος, Μάνος και Καραγιάννης από την ΕΠΣ Λάρισας.

Ωρα 14:33 Στο “Δημήτρης Μπακιρτζής” στο Σουφλί ο Έβρος απέναντι στον φιλόδοξο και φετος Καμπανιακό, θέλει νίκη ώστε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Κακουλίδης, Δημητριάδης και  Σαμουρκασίδης από την ΕΠΣ Θράκης.

Ωρα 14:41 Στην Θεσσαλονίκη οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Ν. Αναστοπουλος): Σιδεράκης, Καλογέρης, Ιντζίδης, Ρόβας, Μελισσάς, Τσουμάνης, Καζναφέρης, Πόι, Καπνίδης, Τάτος, Ντούνης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κ. Βουρδόγλου): Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Δούπας, Τσορμπατζίδης, Πελτέκης, Τορομανίδης, Μαμούτ, Τσέκος, Γωνιάδης.

Ωρα 14:48 Στο Σουφλί οι συνθέσεις:

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Ουζούνοφ): Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Φραγκούλης, Λίτσιος, Λειβαδιώτης, Αβογιάν, Χιζανασβίλι, Αλεξίου, Εφραιμίδης, Ζυγκερίδης, Εμρέ.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Θ. Γιαμουρίδης): Κηπουρός, Αλμπάνης, Ρακαβίνας, Γαβανάς, Παπάζης, Χατζόπουλος, Μπάλλιος, Σαπανίδης, Κουντουράς, Πασιαλής, Πάλλας.

Ωρα 14:55 Στην Θεσσαλονίκη οι ομάδες μπήκαν στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, μπροστα σε 3000 κόσμο. Μικρή συμμετοχή του κόσμου παρα ότι τα εισιτηρια του αγωνα θα πήγαιναν στον Νίκο Κυζερίδη.

Ωρα 15:01 Ενος λεπτου σιγη σε ολα τα γηπεδα για τα γεγονοτα στην Γαλλία.

Ωρα 15:03 Έναρξη αγώνων

Ωρα 15:06 Στην Θεσσαλονικη ο Αρης μπήκε δυνατα και στο 3′ ειχε οριζοντιο δοκαρι με τον Ντούνη.

Ωρα 15:10 Στο Σουφλί λίγος κόσμος στο γήπεδο με περίπου 300 ατομα να βρίσκονται στο “Δημήτρης Μπακιρτζής”.

Ωρα 15:14 Στην Θεσσαλονικη ο Αρης χανει μεγαλη ευκαιρια με τον Ποι στο 10′ σε τετ α τετ αλλα ο Συριτουδης διωχνει εντυπωσιακά.

Ωρα 15:16 Στο Σουφλί μια ευκαιρία για καθε ομάδα,  μια στο 11′ με τομ Εμρε και μια για τον καμπανιακό στο 13′ που ελέγχει τον αγώνα παρά τον κόντρα άνεμο.

Ωρα 15:23 Στην Θεσσαλονικη στο 20′ ο Αρης εχει την κατοχή αλλα ο ρυθμός του αγώνα έχει πέσει. Ο Εθνικός καλα στημένος περιμένει στην άμυνα για να αντιπιτεθεί.

Ωρα 15:29 Κοντα στο 25′ δεν υπαρχει σκορ σε κανένα γήπεδο

Ωρα 15:35 Στην Θεσσαλονικη στο 31′ ο Αρης έχει νεο οριζόντιο δοκαρι σε σουτ του Τάτου.

Ωρα 15:37 Στην Χρυσούπολη έχουμε Νέστος- Λαγκαδάς 1-0.

Ωρα 15:40 Γκολ στην Θεσσαλονίκη. Στο 36′ ο Αρης με το συνήθη σκόρερ τον Καπνίδη ο οποιος με προβολη νίκησε τον Συριτουδη ανοίγοντας το σκορ. Άρης-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-0.

Ωρα 15:44 Στο Σουφλί ενα πενταλεπτο πριν το τελος ο Έβρος είναι κακός και δεν μπορεί να απειλήσει την εστία του Κηπουρού.

Ωρα 15:49 Στο Σουφλί έχουμε ημίχρονο. Έβρος Σουφλίου-Καμπανιακός 0-0

Ωρα 15:51 Στο “Κλεανθης Βικελίδης” έχουμε ημίχρονο.  Άρης-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-0.

Ωρα 15:53 Στην Χρυσούπολη έχουμε ισοφαριση με τους φιλοξενούμενους. Νέστος- Λαγκαδάς 1-1. Μονο 3 γκολ σε ολα τα γηπεδα της Γ’ Εθνικής.

Ωρα 16:06 Στο “Κλεανθης Βικελίδης” και στο “Δημήτρης Μπακιρτζής” έχουμε έναρξη του β’ μέρους.

Ωρα 16:10 Στη Θεσσαλονίκη ο Εθνικός έχει στο 49′ ενα καλο σουτ του Θάνου που μπλοκαρει εύκολα ο Σιδεράκης.

Ωρα 16:13 Στο Σουφλί ο Εβρος μπήκε δυνατα και ειχε ενα καλο σουτ με προυποθεσεις του Εφραιμίδη που βρηκε σωματα αντιπάλων.

Ωρα 16:15 Στο “Κλεανθης Βικελίδης” καλό φαουλ του Τσαμουρλίδη μολις αουτ από το αριστερό κάθετο δοκαρι του Σιδεράκη. Καλη ευκαιρία για τον Εθνικό.

Ωρα 16:20 Στο “Δημήτρης Μπακιρτζής” στο Σουφλί ο Έβρος πιέζει και εχει ένα σουτ με τον  Χιζανασβίλι μόλις αουτ.

Ωρα 16:27 Στο “Κλεανθης Βικελίδης” ο Αμετ Ερκαν παίρνει τη θεση του Μαμούτ.

Ωρα 16:29 Στην Χρυσούπολη Νέστος- Λαγκαδάς 2-1.

Ωρα 16:30 Γκολ στην Θεσσαλονίκη. Στο 70′ ο Αρης με τον Καπνίδη που ακούμπησε λίγο τη μπαλα σε φαουλ του Τάτου εκανε δυο τα τερματα του και του Αρη. Άρης-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 2-0.

Ωρα 16:40 Γκολ στο Σουφλί. Στο 80′ ο Ζιγκερίδης ανοιγει το σκορ για το Σουφλί. Έβρος Σουφλίου-Καμπανιακός 1-0.

Ωρα 16:44 Στο “Κλεανθης Βικελίδης” ο Κόκε μετα από πέντε χρονια ξαναπατα στο γηπεδο του Αρη μεσα σε χειροκροτήματα.

Ωρα 16:45 Στην Καλαμαριά έχουμε Απόλλων Καλαμαριάς- Αγιονέρι 1-0, ενω στην Χρυσούπολη ο Νεστος καθαρίζει το ματς και κανει το 3-1 με την ΑΠΕΛ Λαγκαδά.

Ωρα 16:47 Γκολ στο Σουφλί. Στο 87′ ο Πάλας παγωνει το Σουφλί και ισοφαριζει για τον Καμπανιακό. Έβρος Σουφλίου-Καμπανιακός 1-1.

Ωρα 16:51 Λήξη αγώνα στο Σουφλί. Αυτοκτόνησε ο Έβρος Σουφλίου. Τελικό αποτέλεσμα Έβρος Σουφλίου-Καμπανιακός 1-1.

Ωρα 16:53 Γκολ στην Θεσσαλονίκη. Στις καθυστερήσεις  ο Αρης με τον Κυβελίδη κανει το 3-0. Άρης-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-0.

Ωρα 16:55 Λήξη αγώνα στο “Κλεανθης Βικελίδης”.  Τελικό αποτέλεσμα. Άρης-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-0.

Σε λίγο ρεπορταζ και από τους δύο αγώνες των ομάδων της Θράκης και σε ξεχωριστή ανάρτηση όλα τα τελικά αποτελέσματα και και η βαθμολογία από τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής…