ΕΠΣ Έβρου: Πέρασε και από την έδρα του Άλεξ η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου και έμεινε στην κορυφή!

Συνεχίζει την προέλαση της η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου που κέρδισε στο γήπεδο ΚΤΕΟ τον Α.Ο. Αλεξανδρούπολης (Αλεξ) με 1-2, και έτσι μετά την επική πρόκριση στο Κύπελλο επί του Εθνικού συνέχισε νικηφόρα και στο πρωτάθλημα, και πλέον αναμένει πιθανό “δώρο” του Ποντιακού στο Διδυμότειχο.

Οι γηπεδούχοι του Γιάννη Αναστασιάδη παρέμειναν στους 12 βαθμούς ενώ οι ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Φλώρου, βρίσκονται καθαρά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με 22 βαθμούς, σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες τους. Μετά από ένα άσφαιρο πρώτο ημίχρονο, στο 55′ ο Καβατζικιώτης αξιοποίησε τη σέντρα του Νταλαπέρα και με δεύτερη προσπάθεια από τη μικρή περιοχή, μετά από απόκρουση του Κυριακίδη, άνοιξε το σκορ για την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Κώστας Κυριακίδης, που είχε περάσει στον αγώνα στο 57′ στη θέση του Γεωργιάδη, ισοφάρισε με σουτ για το Άλεξ. Ωστόσο στο 88′ ο Καβατζικιώτης με κεφαλιά σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και όγδοο στο φετινό πρωτάθλημα, δίνοντας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης στην Ένωση Άνθειας Αρίστεινου.

Πάντως, οι φιλοξενούμενοι γλίτωσαν στις καθυστερήσεις της αναμέρτησης χάρη στο δοκάρι. Στην τελευταία αξιόλογη φάση, η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μπαμπλή από την εκτέλεση φάουλ του Κώστα Κυριακίδη και κατέληξε άουτ. Διαιτητής  ήταν ο Σιβούδης με βοηθούς τους Καραϊσκο και Τερζόπουλο.

Η υπόλοιπη αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με τις αναμετρήσεις  Ορέστης Ορεστιάδας- Α.Ο. Μαΐστρος, Α.Ε. Διδυμοτείχου – Ποντιακός, Ένωση Μεταξάδων Παλιουρίου – Π.Α.Ε. Πεντάλοφος και Π.Α.Ε. Ριζίων- Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης.

ΑΛΕΞ: Κυριακίδης Β., Ατματζίδης, Παπανικολάου, Παπαχρήστου, Κολγκέκα, Μαμρικισβίλι, Λυπίτκας, Καλομπρατσίδης, Γεωργιάδης (57′ Κυριακίδης Κ.), Καλαϊτζίδης (67′ Μουχτάρης), Καλυμνιός

ΈΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ: Μπαμπλής, Πετρίδης, Φραγγουλίδης, Απότας, Αρσενίου, Τσαπάνης, Δορουγιδένης, Καλέτσιος (67′ Μωραϊτης), Κουτσούκης (53′ Μαλτέζος), Νταλαπέρας (75′ Σίσκος), Καβατζικιώτης