ΕΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στο ματς-θρίλερ του αποκλεισμού του Εθνικού από την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου

Μετά από ένα δραματικό παιχνίδι, η πρωτοπόρος της ΕΠΣ Έβρου Ένωση Άνθειας Αρίστεινου κατάφερε να αποκλείσει στην διαδικασία των πέναλτι την ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και να αποκλείσει ένα εκ των φαβορί της διοργάνωσης από την συνέχεια του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου.

Ο Εθνικός λίγες μέρες πριν το παιχνίδι με τον Άρη Θεσσαλονίκης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έπεσε θύμα μεγάλης έκπληξης, αφού ηττήθηκε και αποκλείστηκε από ομάδα κατώτερης κατηγορίας, στην οποία μάλιστα είναι προπονητής ο μέχρι πρότινος αρχηγός του Μιχάλης Φλώρος.

Ο αγώνας είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός θρίλερ. Η γηπεδούχος ομάδα της Άνθειας προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ στην κανονική διάρκεια του αγώνα, αλλά ισοφαρίστηκε ισάριθμες. Μάλιστα, το 2-2 έγινε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τέρμα του Κριεζή.

Κάπως έτσι οδηγηθήκαμε στην ημίωρη παράταση όπου ήταν ο Εθνικός αυτός που πήρε κεφάλι στο σκορ με το τέρμα του Δούπα στο 100ο λεπτό. Ωστόσο η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου κατάφερε δέκα λεπτά αργότερα (και άλλα τόσα πριν την λήξη της παράτασης) να ισοφαρίσει σε 3-3 με τον Κουτσούκη.

Κάπως έτσι, το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου πιο ψύχραιμοι οι παίκτες της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου ευστόχησαν τέσσερις φορές ενώ εκείνοι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης τρεις, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν πικρό αποκλεισμό.

Σε σχέση με την κανονική διάρκεια του αγώνα, η Άνθεια προηγήθηκε με την συμπλήρωση 15 λεπτών αγώνα με τον Παπαδημητρίου. Πριν παιχτούν δέκα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο ισοφάρισε ο Καρασερίδης ενώ στο 67′ ο Καλέτσιος έδωσε και πάλι προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Όπως προαναφέρθηκε, στο 90+3′ κατάφερε ο Εθνικός να ισοφαρίσει σε 2-2 με τον Κριεζή και να στείλει το ματς στην παράταση, όπου προηγήθηκε με τον Δούπα αλλά ισοφαρίστηκε σε 3-3 από τον Κουτσούκη, για να οδηγηθούμε στην ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι.

ΈΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ (Φλώρος): Καρβουνίδης, Πετρίδης (65′ Αρσενίου), Φραγγουλίδης, Παπαδημητρίου, Κωνσταντάκης, Μωραϊτης, Δορουγιδένης, Καλέτσιος, Τερζής Β., Νταλαπέρας (55′ Μαλτέζος), Καπανίκας (80′ Κουτσούκης)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Βουρδόγλου): Βογιατζής, Αμπραχαμιάν (75′ Θάνος), Σκαρλάτος, Σακαλάκης (70′ Δούπας), Κομεσίδης, Χελιδόνης, Κυριζάκης (70′ Γωνιάδης), Θεοδωράκης, Ερκάν, Κριεζής, Καρασερίδης