Τρίζει η καρέκλα του Ίσακσον! Προαναγγελία εξελίξεων από την διοίκηση του ΑΟ Ορεστιάδας…

Φήμες για σύννεφα στις σχέσεις της διοίκησης του ΑΟ Ορεστιάδας με τον προπονητή της ομάδας Γιόχαν Ίσακσον έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες στην ακριτική πόλη του Βορείου Έβρου, με αφορμή το κακό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Volley League.

Με τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, ο ΑΟΟ βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Και αν η ήττα στην πρεμιέρα από τον Ολυμπιακό στου Ρέντη ήταν δικαιολογημένη, οι δύο εντός έδρας αποτυχίες απέναντι σε Παναχαϊκή και κυρίως Ηρακλή έχουν προβληματίσει.

«Είχαμε δύο απανωτά αρνητικά αποτέλεσμα στην έδρα μας και αν υπήρχε μια κάποια δικαιολογία στο ματς με την Παναχαϊκή λόγω πρεμιέρας στην έδρα μας, η εμφάνιση με τον Ηρακλή ήταν απογοητευτική και θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από τον κόσμο εκ μέρους της διοίκησης και να υποσχεθώ ότι αυτή η εμφάνιση δεν θα επαναληφθεί», σχολίασε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΑΟΟ Βασίλης Γκιζάνης.

Πρόσθεσε ακόμα τα ακόλουθα, χρησιμοποιώντας ακόμα πιο σκληρά λόγια: «Η διοίκηση θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει έτσι ώστε αυτή η ομάδα, αυτή η φανέλα, αυτή η ιστορία να διασωθεί. Το Σάββατο το γήπεδο δυστυχώς είδαμε μία ομάδα και αυτή ήταν του Ηρακλή . Η άλλη ήταν ανύπαρκτη. Αυτό λοιπόν για εμένα είναι μέγα θέμα το οποίο τις επόμενες ημέρες η διοίκηση καλείται να το λύσει και θα το λύσει».

Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, αυτός που την πληρώνει είναι ο προπονητής. Φαίνεται ότι το γυαλί με τον Γιόχαν Ίσακσον έχει γυαλίσει και εφόσον δεν τρέξουν άμεσα εξελίξεις, θα τρέξουν δεδομένα μετά το ματς με τον Παμβοχαϊκό, αν δεν καταφέρει ο ΑΟΟ να επιστρέψει από την Κορινθία με θετικό αποτέλεσμα. Οι φήμες εντάθηκαν από την παρουσία του Γιάννη Καλμαζίδη το περασμένο Σάββατο στην Ορεστιάδα.

Ο έχων σχέσεις με την περιοχή πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, με τους οποίους κατέκτησε ντάμπλ, είχε δεχθεί και το καλοκαίρι κρούση από την διοίκηση Γκιζάνη, ωστόσο το φλερτ δεν προχώρησε. Κανείς δεν αποκλείει κάτι τέτοιο να επιχειρηθεί ξανά, αν και εφόσον υπάρξει διαζύγιο με τον Ίσακσον, αν και η περίπτωσή του κρίνεται δύσκολη καθώς αφενός η τιμή του είναι τσουχτερή, αφετέρου έχει ήδη φορτωμένο πρόγραμμα ως ομοσπονδιακός τεχνικός στην Εθνική Γυναικών…