ΕΠΣ Ξάνθης: Μεγάλα παιχνίδια ανέδειξε η κλήρωση των προημιτελικών του Κυπέλλου

Δυο πολύ μεγάλα παιχνίδια ανέδειξε η κληρωτίδα της ΕΠΣ Ξάνθης για την προημιτελική φάση του κυπέλλου της, ανάμεσά τους και το μεγάλο ιστορικό ντέρμπι της πρωτεύουσας του νομού ανάμεσα στον Ορφέα και την Ασπίδα.

Με την παρουσία εκπροσωπών σχεδόν όλων των ομάδων που μπήκαν στην κληρωτίδα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Ένωσης η κλήρωση της προημιτελικής φάσης. Σε αυτήν αναδείχτηκαν δύο μεγάλα ντέρμπι αυτά του Ορφέα με την Ασπίδα αλλά και αυτό της Θαλασσιάς με τον Άρη Αβάτου που δίνουν ξεχωριστό ενδιαφέρον στην συγκεκριμένη φάση του θεσμού.

Τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ, με την κλήρωση να βγάζει δεδομένα μια ομάδα της Β ‘ κατηγορίας στην ημιτελική φάση, καθώς Ορφέας Νέα Αμισού και Ελπίδες Ξάνθης κληρώθηκαν μαζί. Τέλος θα έχουμε και συνάντηση μεταξύ ομάδων διαφορετικής κατηγορίας με τον Παύλο Μελά Κουτσού που αγωνίζεται στην Β’ να υποδέχεται τον Αστέρα Μαγικού της Α’ κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου και ώρα 14:30 θα διεξαχθούν τα δύο πρώτα ζευγάρια: Ορφέας Ξάνθης – Ασπίδα Ξάνθης και Παύλος Μελάς Κουτσού – Αστέρας Μαγικού.

Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου και ώρα 14:30  θα πραγματοποιηθούν οι άλλες δύο αναμετρήσεις: Ορφέας Νέας Αμισού – Ελπίδες Ξάνθης και Αναγέννηση Θαλασσιάς –  Άρης Αβάτου, καθώς Ελπίδες Ξάνθης και Άρης Αβάτου διαθέτον ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις Μεικτές και την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου έχουν παιχνίδι.