Βρίσκει τηλεοπτική στέγη στην Ελλάδα το σημαντικό φιλικό της Εθνικής Ανδρών με την Τουρκία

Σημαντική εξέλιξη της τελευταίας στιγμής για το σπουδαίο φιλικό της Εθνικής Ελλάδας στην Τουρκία το βράδυ της Τρίτης (20:15, LIVE ThrakiSportS).

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες σε αθηναϊκές ιστοσελίδες, η ΕΡΤ πήρε τα δικαιώματα του αγώνα και θα τον μεταδώσει σε απευθείας μετάδοση στις 20:15 το βράδυ.

Υπενθυμίζεται ότι όλη την εβδομάδα πολλή συζήτηση έχει σηκώσει το γεγονός της μη μετάδοσης των δύο φιλικών της Εθνικής μας στο Λουξεμβούργο και στην Τουρκία.

Την Παρασκευή τελικά δεν είδαμε στην τηλεόραση το ματς, παρά μόνο σε live streaming, μέσα από το site της ΕΠΟ και κάτι τέτοιο ήταν σίγουρο ότι θα γίνει και για τον αγώνα της Τρίτης.

Ωστόσο φαίνεται ότι την τελευταία η ΕΡΤ κάνει την ανατροπή και θα μεταδώσει τη φιλική αναμέτρηση της γαλανόλευκης, όπως όλα δείχνουν.

Δεν είναι γνωστό αν έχει παίξει ρόλο σε αυτό το γεγονός ότι είναι πιθανό στην εξέδρα να βρεθεί και ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον τούρκο ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου.

Σε κάθε περίπτωση, σε αυτό το ματς, όπου αναμένεται να χρησιμοποιηθεί και ο Βασίλης Τοροσίδης για πρώτη φορά επί εποχής Σκίμπε, οι γείτονες δίνουν σημασία, αφού ήδη έχει σημειωθεί sold out.

Πάντως, αποφεύγεται με την κίνηση αυτή ένα παράδοξο, ειδικά για εμάς τους Θρακιώτες: το ενδεχόμενο να έβλεπαν οι φίλαθλοι το ματς από τα… τουρκικά δίκτυα που εκπέμπουν δορυφορικά στην περιοχή.