Το συγκλονιστικό μήνυμα του Σερφά για την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι

Σε δεύτερη μοίρα έχει περάσει από το βράδυ της Παρασκευής οποιαδήποτε άλλη (αθλητική ή μη) δραστηριότητα, μετά το πολλαπλό τρομοκρατικό χτύπημα των τζιχαντιστών στο Παρίσι, που εκδηλώθηκε σχεδόν ταυτόχρονα σε έξι διαφορετικά σημεία της γαλλικής πρωτεύουσας, ανάμεσα στα οποία ήταν το Σταντ ντε Φρανς, ορισμένα εστιατόρια αλλά και η μουσική σκηνή Μπατακλάν.

Όπως είναι φυσιολογικό, διαφορετικά ζουν αυτά τα γεγονότα οι ίδιοι οι Γάλοι, αν και συγκλονισμένος είναι ολόκληρος ο κόσμος. Ο Σοφιάν Σερφά του Πανθρακικού το Σάββατο, στο φιλικό παιχνίδι με την Ξάνθη, ήταν φανερό ότι είχε αλλού το μυαλό του και μόνο όρεξη για μπάλα δεν είχε (χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες του ThrakiSportS που μπορείτε να θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ο ίδιος ήδη από το πρωί του Σαββάτου είχε σπεύσει να καταδικάσει την επίθεση στο Παρίσι ζητώντας ειρήνη και στέλνοντας το δικό του μήνυμα: «Όσο περισσότερο γνωρίζω τους ανθρώπους, τόσο πιο πολύ προτιμώ τα ζώα…». Πρόκειται για ένα post που αμέσως έσπευσαν μέσα σε τρεις ώρες να το “υιοθετήσουν” κάνοντας like σχεδόν 300 διαδικτυακοί του φίλοι…

 width=