Φθινοπωρινή «βροχή» παραιτήσεων στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης μετά την καλοκαιρινή «ακυβερνησία»

Καταγαιστικές οι εξελίξεις στο ιστορικό σωματείο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με δημοσίευμα της αποκαλυπτικής εβρίτικης ιστοσελίδας gatzoli που ξαναφέρνει στο προσκήνιο της επικαιρότητας τα διοικητικά ζητήματα που έχουν ανακύψει στον σύλλογο.

Ως γνωστόν, μετά από την πίεση των γεγονότων και την ξαφνική αποχώρηση του Μ. Βουκουρεσλή, το καλοκαίρι και μετά από ένα δίμηνο ακυβερνησίας, το Δ.Σ επέλεξε τον Α’ Αντιπρόεδρο του συλλόγου Γρηγόρη Καραπιπέρη, να ηγηθεί του ιστορικότερου σωματείου με συνοπτικές διαδικασίες, ώσπου τον Μάιο να διεξαχθούν κανονικά οι εκλογές για την ανάδειξη της διοίκησης της επόμενης τριετίας.

«Τώρα άρχισαν οι παραιτήσεις. Πρώτα η εξελεγκτική επιτροπή, στη συνέχεια αρκετά μέλη του Δ.Σ.», επισημαίνει ωστόσο το gatzoli με δημοσίευμά του την Δευτέρα (16/11), που ήδη προκαλεί συζητήσεις. Με την αιχμηρή της γραφή, η ιστοσελίδα αναφέρει: «Οι αναπληρωματικοί τελείωσαν, ψάχνουν από το δρόμο όποιος περάσει έξω από τα γραφεία να καλύψουν τα κενά».

Παράλληλα, με επιθετικό τόνο προσθέτει: «Αστειότητες για ένα μεγάλο σωματείο. Οι διαδικασίες πρέπει να τηρηθούν, εκλογές και νέα διοίκηση. Ο κόσμος του Εθνικού δεν θα ανεχτεί ανθρώπους που η προσωπική τους  διαδρομή και η ενασχόληση με τα κοινά έχει αξιολογηθεί αρνητικά. Πριν ένα μήνα  διοργάνωσαν συνέδριο δήθεν αρχών και αξιών και νέας δομής. Περιμένουμε να τα δούμε στην πράξη, όχι μόνο λόγια».

Εφόσον οι πληροφορίες ευσταθούν και πράγματι υπάρχουν και άλλες παραιτήσεις από το διοικητικό συμβούλιο αλλά και της εξελεγκτικής επιτροπής, που είναι αλήθεια ότι ελέγχεται για πολλά, τότε επιστρέφει σαν φάντασμα το πρόβλημα στον ΜΓΣ Εθνικός, πάνω που είχε αρχίσει να… ξεχνιέται και να κρύβεται κάτω από το χαλί της καλής πορείας που εμφανίζουν μέχρι σήμερα το τμήμα βόλεϊ σε Ελλάδα και Ευρώπη αλλά και το τμήμα ποδοσφαίρου στην Γ’ Εθνική.

Η πιο σημαντική όμως είδηση ίσως κρύβεται στον τίτλο του δημοσιεύματος, όπου γίνεται λόγος για «σύγκρουση μελών του Δ.Σ. και αναζήτηση νέου προέδρου». Αναμένονται αντιδράσεις…