ΕΠΣ Έβρου: Το πρόγραμμα των νοκ άουτ αγώνων της Τετάρτης για το Κύπελλο

Με πέντε ζευγάρια για τον Νότιο Όμιλο και ένα εναπομείναν για τον Βόρειο, συνεχίζεται με νοκ άουτ αναμετρήσεις το πρόγραμμα της τρίτης φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου.

Σε αυτήν, ως γνωστόν, μετέχουν πλέον και οι ομάδες της Α’ Κατηγορίας αλλά και της Γ’ Εθνικής. Μάλιστα, την Τετάρτη δοκιμάζονται οι δυο της Γ’ Εθνικής.

Συγκεκριμένα, για τον βόρειο όμιλο ο Έβρος Σουφλίου θα αντιμετωπίσει την ΠΑΕ Πενταλόφου για να μάθουμε την έκτη ομάδα που θα περάσει στην επόμενη φάση.

Στον Νότιο Όμιλο ήδη ξέρουμε ότι άνευ αγώνα έχει προκριθεί ο Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης (λόγω της αποχώρησης της Καππαδοκίας).

Στο μεγάλο ντέρμπι, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου του μέχρι πέρυσι αρχηγού του Μιχάλη Φλώρου.

Τα άλλα νοκ άουτ παιχνίδια της Τετάρτης: ΑΕ Νέας Χιλής – ΠΑΕ Νίψα, Νίκη Απαλού – Θράκη Φερών, Άλεξ – ΑΟ Μαΐστρος και Ατρόμητος Άβαντα – Ποντιακός Αλεξανδρούπολης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΝΟΚ ΆΟΥΤ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ