Α2 Γυναικών: Πρεμιέρα με το δεξί για τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης στην Δράμα

Πρεμιέρα με το δεξί για την γυναικεία ομάδα των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης, που νίκησε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας την Ολυμπιακή Ακαδημία στην Δράμα με 25-28.

Οι Εβρίτισσες ξεκίνησαν μουδιασμένα λόγω πρεμιέρας αλλά μετά από τα μισά του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα βρήκε ρυθμό, πήρε το προβάδισμα και τη νίκη απέναντι σε ένα αξιόμαχο σύνολο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα των Κυκλώπων αποτελείται κυρίως από κορασίδες (9 από τις 13 παίκτριες της ομάδας). Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Μπατζαρακούδη ,η Σμαρλαμάκη και η Κοπούκη.

Στόχος για φέτος είναι να δημιουργηθεί μια νέα ομάδα ώστε τα επόμενα χρόνια να μπορέσει να διεκδικήσει την άνοδο και να ξαναφέρει το χάντμπολ της πόλης στις μεγάλες κατηγορίες, εκεί όπου επί χρόνια έγραψε την δική της ιστορία.

Πέναλτι 3/2 για τη δραμα και 1-1 για τους Κυκλωπες, δίλεπτα 4 και μια κόκκινη για την Δραμα και 6 για τους Κύκλωπες. Τα δεκάλεπτα: 3-2, 7-6, 9-11 (ημίχρονο), 13-15, 17-20, 25-28.

ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Μπαρμπαγιάννη, Σαββαλάκη Δ. 2, Σαββαλάκη Α. 2, Μπατζαρακούδη 10, Ντογκα, Νταρμα 2, Σμαρλαμακη 5, Κοπουκη 7 , Αυγιτιδου, Λαμπιδου, Τσαμπαζη, Σιαρβαλη, Χαριτιδου.