ΕΠΣ Ξάνθης: Αποχώρησε από τον Άρη Αβάτου ο Σάββας Μπαϊρακταρίδης!

Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα του Άρη Αβάτου ο εκ των αρχηγών της ομάδας Σάββας Μπαϊρακταρίδης που μετά από δύο γεμάτες σαιζόν με δύο κατακτήσεις πρωταθλημάτων αποφάσισε να αποχωρίσει από την ομάδα.

Ο πολύπειρος αμυντικός που τα τελευταία τρία χρόνια έχει καταφέρει κάθε χρόνο να πανηγυρίζει έναν τίτλο, Κύπελλο ΕΠΣ Ξάνθης με τον Παύλο Μελά Κουτσού το 2013 και δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα με τον Άρη Αβάτου τα δύο τελευταία χρόνια. Αναμφίβολα είναι μια σημαντική απώλεια για τον πρωταθλητή Άρη, και ειδικότερα από την στιγμή που η απόφαση για λύση της συνεργασίας τους πάρθηκε μετά το πέρας της μεταγραφικής περιόδου.

Πλέον ο “Μπάϊρα” θα αναζητήσει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του προορισμό από την 1η Ιανουαρίου, ενώ από την πλευρά της η ομάδα του Άρη δεν αποκλείεται την χειμερινή μεταγραφική περίοδο να καλύψει το κενό με την απόκτηση ενός αμυντικού. Ο ίδιος στο ευχαριστήριο μήνυμα του προς την ομάδα, ευχαρίστησε πέρα από την διοίκηση και τους συμπαίκτες του για αυτά τα δύο χρόνια, και τον φροντιστή της ομάδας Αντρέα για την

Αναλυτικά η ανάρτηση του ίδιου για την απόφαση των δύο πλευρών να χωρίσουν οι δρόμοι τους μετά από δύο χρόνια:

“Ευχαριστω τη διοικηση του Αρη Αβατου για την συνεργασια που ειχαμε επι 2 συνεχομενα χρονια.Ευχαριστω τους συμπαικτες μου για τα 2 πρωταθληματα που πανηγυρισα μαζι τους και τις αξεχαστες στιγμες που εζησα…Ευχαριστω ιδιαιτερα τον φροντιστη της ομαδας Αντρεα για ολα οσα εκανε για μενα. Καλη επιτυχια στην οικογενεια του Αρη Αβατου στη συνεχεια…”