ΕΠΣ Έβρου: Ένσταση- έκπληξη κατέθεσε η ΠΑΕ Πενταλόφου κατά της πρωτοπόρου Ένωσης Άνθειας/Αρίστεινου!

Μετά την έκπληξη που έκανε η ΠΑΕ Πενταλόφου απέναντι στην πρωτοπόρο Ένωσης Άνθειας/Αρίστεινου και το 1-1 που της απέσπασε κόβοντας της τους πρώτους δυο βαθμούς στο πρωτάθλημα, η ομάδα του βόρειου Έβρου έκανε νέα έκπληξη στους πρωτοπόρους καταθέτοντας ένσταση κατά του κύρους του αγώνα.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το radioevros, στην κατάθεση ένστασης για τον αγώνα Π.Α.Ε. Πενταλόφου – Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου προχώρησε η ομάδα του Πενταλόφου μέσω εγγράφου της στην ΕΠΣ Έβρου. Το αιτιολογικό της ένστασης είναι ότι η αντίπαλη ομάδα αγωνιζόταν χωρίς παίκτη κάτω των 20 ετών στην σύνθεση της μετά την αποβολή του παίκτη της Πατσιώρα με κόκκινη κάρτα στο 71΄λεπτό του αγώνα και θα έπρεπε να βάλει κάποιον κάτω των 20 στην θέση του αποβληθέντα παίχτη.

Το λόγο πλέον έχει η ΕΠΣ Έβρου η οποία πρέπει και να αποφασίσει και κυρίως να αποσαφηνίσει βάση της προκήρυξης του πρωταθλήματος αν η ομάδα της Ένωσης όφειλε να κάνει αλλαγή βάζοντας στο παιχνίδι κάποιον κάτω των 20 από την στιγμή που  μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχε πραγματοποιήσει καμία.