Όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου στην Καλλονή και οι αιχμές του Σιδερίδη για την διαιτησία

Ο γυμναστής της Skoda Ξάνθη Τάσος Σιδερίδης ήταν αυτός που έδωσε το παρών στην συνέντευξη τύπου μετά το πέρας της αναμέτρησης της Καλλονής με την Skoda Ξάνθη, και την αποβολή απο το πρώτο μέρος του προπονητή της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Σιδερίδης  έδειξε ικανοποιημένος απο την προσπάθεια της ομάδας ενώ με την χαρακτηριστική φράση “όλος ο κόσμος είδε τι έγινε” άφησε αιχμές για την διαιτησία του Αρετόπουλου. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

«Η ομάδα έδειξε μέταλλο και χαρακτήρα και άξιζε τη νίκη. Όλοι είδαν το πώς διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα και κάτω από ποιες συνθήκες. Όλος ο κόσμος είδε τι έγινε για να ισοφαριστούμε με όλους τους παίκτες κιτρινισμένους. Ο κόσμος θα κρίνει».

Απο την άλλη πλευρά ανακουφισμένος που η Καλλονή δεν έφυγε με άδεια χέρια από το παιχνίδι με την Ξάνθη εμφανίστηκε ο τεχνικός της ΑΕΛΚ Θαλής Θεοδωρίδης, που δήλωσε.

«Είναι αλήθεια πως βγάλαμε αρκετές φάσεις αλλά δεν σκοράραμε όσο θα θέλαμε. Ο αντίπαλος με πολύ λίγες ευκαιρίες ήταν αποτελεσματικός. Ήταν δύσκολο παιχνίδι από την αρχή. Ξέραμε ότι η Ξάνθη ήταν καλή κυρίως στην αμυντική της λειτουργία. Δουλεύαμε όλη την εβδομάδα για να διασπάσουμε αυτήν την αμυντική λειτουργία.  Και στο τέλος όπως ήρθε το παιχνίδι και ο βαθμός είναι σημαντικός. Κάθε πόντος είναι σημαντικός. Κρατάμε ότι έκαναν μεγάλη προσπάθεια όλοι οι ποδοσφαιριστές και συνεχίζουμε».