Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στο εβρίτικο ντέρμπι-θρίλερ στο “Δημήτρης Μπακιρτζής” του Σουφλίου

Σ΄ένα αρκετά καλό παιχνίδι με τις δυο ομάδες καλύτερες ανα ημίχρονο, που έγινε στον καινούριο χλοοτάπητα  του «Δημήτρης Μπακιρτζής», ο Εβρος Σουφλίου πήρε τη νίκη στο 90′ με σκορ 1-0 επί του καλού στο β’ μέρος Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Ο Έβρος ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, έχασε στο 15′ ευκαιρία με τον Ζυγκερίδη που από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Συριτούδη, ενώ και στο 26’ είχε δοκάρι σε σουτ του Χατζάκου. Στο δεύτερο μέρος ο Εθνικός πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων χάνοντας κάποιες μικροευκαιρίες με σουτ του Τουρομανίδη, αλλά στο 89’ ο Εμρέ κόντρα στην εξέλιξη του αγώνα που ήθελε το Σουφλί να αμύνεται με σουτ κάνει το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για τους πάιχτες και τους οπαδούς των γηπεδούχων.

Έτσι με την νίκη του αυτηή ο Έβρος ξέφυγε από την τελευταία θέση αν και ακόμα κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού φτάνοντας τους εννιά πόντους, ενώ ο Εθνικός έμεινε πάνω από την επικινδυνη ζώνη με δώδεκα βαθμούς.

Διαιτητές ήταν οι θρακιώτες Κιγιτζή, Τζιώτζιος, Γκιόση (ΕΠΣ Θράκης).

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Στ. Ουζούνωφ): Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Φραγκούλης, Χατζάκος, Λειβαδιώτης, Δραγανίδης, Αβογιάν (78’ Λουϊζίδης Θ.), Μερτίκας (90+2’ Αλεξίου), Λίτσκας (90+1΄Πιτσόκος), Εμρέ, Ζυγκερίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ (Κ. Βουρδόγλου): Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Τσορμπατζίδης, Μπαρμπαγιάννης, Πελτέκης (89’ Σιμιτσάκης), Κυριζάκης (46’ Ερκάν), Τορομανίδης, Τσέκος (58’ Θεοδωράκης), Γωνιάδης.