Δηλώσεις “πρωταγωνιστών” μετά τον άτυχο αγώνα της Ορεστιάδας με την Παναχαϊκή

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον πολύπειρο Νίκο Ρουμελιώτη ο οποίος όχι μόνο ξεπέρασε τις ενοχλήσεις από τη θλάση και αγωνίστηκε, αλλά ήταν και κορυφαίος, η Ορεστιάδα ηττήθηκε  με 3-2 σετ από την Παναχαϊκή στο “Νίκος Σαμαράς” με τον προπονητή του ΑΟΟ Γιόχαν Ίσακσον να θεωρεί σημαντική στιγμή τον τραυματισμό του Βουκασίνοβιτς.

Ο προπονητής της Ορεστιάδας Γιόχαν Ίσακσον είπε: «Θέλαμε πολύ τη νίκη. Μας κόστισε πολύ ο τραυματισμός του Βουκασίνοβιτς σε ένα κρίσιμο σημείο. Έχουμε νεανική ομάδα που επηρεάζεται εύκολα και ακόμα δε μπορεί να κρατήσει ρυθμό. Είμαστε πολύ νευρικοί στο παιχνίδι μας διότι θέλαμε να παρουσιάσουμε κάτι ιδιαίτερο μπροστά στο κοινό μας. Η Παναχαϊκή ρίσκαρε και δικαιώθηκε με την ροή που είχε ο αγώνας. Παρότι φτάσαμε ένα βήμα από τη νίκη δεν τελειώσαμε τον καθοριστικό πόντο στο 14-12».

Ο κεντρικός της Ορεστιάδας Αλέξανδρος Χήρας είπε: «Δυστυχώς μας πήγαν όλα ανάποδα στον αγώνα. Και στο ξεκίνημα και στο φινάλε δεν μας πήγαν οι κρίσιμες φάσεις. Έγινε δυνατή μαχη στο φιλέ και επηρεαστήκαμε από τον τραυματισμό του Βουκασίνοβιτς. Δεν το βάζουμε κάτω, συνεχίζουμε τη δύσκολη πορεία μας».

Στην συμμετοχή του Νίκου Ρουμελιώτη αναφέρθηκε ο προπονητής της Παναχαϊκής, Γιώργος Λυκούδης μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Ορεστιάδας.

«Και οι δυο ομάδες ήθελαν πολύ τη νίκη. Έγινε ωραίος αγώνας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους και τη νίκη. Είναι πολύ δίκαιο αποτέλεσμα και αυτό γιατί οι αθλητές αντιπαρήλθαν σε δυσκολίες κατά την διάρκεια του αγώνα και κατάφεραν να φτάσουν σε μια πολύ σημαντική νίκη. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε και καλύτερο βολεϊ και για αυτό θα πρέπει να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας. Ο Νίκος αγωνίστηκε παρότι πονούσε γιατί ήθελε να βοηθήσει την ομάδα».

Ο αρχηγός και μεγάλος πρωταγωνιστής Νίκος Ρουμελιώτης είπε: «Πραγματοποιήσαμε μια εντυπωσιακή νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα που πιστεύω ότι δεν θα μπορέσουν να περάσουν από εδώ πολλές ομάδες. Βέβαια σταθήκαμε και τυχεροί με τον τραυματισμό του ακραίου της Ορεστιάδας στο τέλος του 4ου σετ όμως αρπάξαμε την ευκαιρία και σε πολλά σημεία του αγώνα, παίξαμε καλό βολεϊ. Μπράβο σε όλους για τη νίκη που είχαμε ανάγκη και ψυχολογικά και πλέον κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι»