Α2 Ανδρών: Ήττα για την ΑΕ Κομοτηνής στο ντέρμπι με Μακεδονικό

Δεν τα κατάφερε η ομάδα της ΑΕ Κομοτηνής που παρότι πάλεψε δεν κατάφερε να φύγει απο την Θεσσαλονίκη με θετικό αποτέλεσμα γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 σετ απο τον Μακεδονικό.

Η ομάδα της Κομοτηνής έχασε τα δύο πρώτα σετ με το ίδιο σκορ(25-22), και παρότι έδειξε με την παρουσία της στο τρίτο σέτ ικανή για την ανατροπή εν τέλει γνώρισε την ήττα στην τέταρτη περίοδο με 25-18, χάνοντας έτσι το παιχνίδι με 3-1 σετ απο τον Μακεδονικό που παραμένει στην δεύτερη θέση έναν βαθμό πίσω απο την πρωτοπόρο Πολίχνη, έχοντας ωστόσο και ένα παιχνίδι λιγότερο. Ενώ απο την άλλη η ΑΕ Κομοτηνής έμεινε στους 12 βαθμούς γνωρίζοντας την τρίτη της ήττα μετά απο 7 αγωνιστικές.

Τα σετ: 3-1 (25-22, 25-22, 22-25, 25-18)

Μακεδονικός (Οικονομίδης) Τσακιρίδης, Κοντόπουλος, Χατζηπαραδείσης, Ρεμπούτζιας, Κατσιαφλάκας, Όσσας, Αλμαλής -λ / Γκουδελόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαδόπουλος, Ευγενίδης, Βόρκας

ΑΕ Κομοτηνής (Τσιακμάκης) Παπαδόπουλος, Δημόπουλος, Καψαλιάρης, Φάκας, Χατζηβλάσιου, Χρηστουηλίας, Παπαϊωάννου -λ / Βαργεμιτζίδης-λ, Δεληγιαννίδης, Τερζόγλου, Αβερκιάδης.