Μεικτές ομάδες: Διπλασίασαν τις νίκες τους οι Νέοι της ΕΠΣ Ξάνθης με διπλό στην έδρα της ΕΠΣ Θράκης!(+video)

Συνέχισαν με νίκη της υποχρεώσεις τους οι Νέοι της ΕΠΣ Ξάνθης που μετά την εντός έδρας νίκη επι του Έβρου στην πρεμιέρα, πανυγήρισαν και την δεύτερη νίκη τους αυτή την φορά εκτός έδρας επικρατόντας με 2-0 στην έδρα της ΕΠΣ Θράκης.
Οι παίκτες του Απόστολου Κουτρουλού μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, δείχνοντας εξ’ αρχής οτι θέλουν να φύγουν με τους τρείς πόντους, και κατάφεραν μέσα σε 35′ λεπτά να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων. Στο 31′ ο Χατζηπατέρας βγήκε ωραία στην πλάτη της ομάδας της Θράκης και με πλασέ έκανε το 0-1 για την ομάδα της Ξάνθης, ενώ στο 35′ οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με χτύπημα φάουλ απο πλάγια θέση του Χατζηκυριάκου με την μπάλα παρά την προσπάθεια του Μαμαλίγκτατζή για κεφαλιά να καταλήγει απευθείας στα δίχτυα του Μουσταφά.  Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν  να μειώσουν χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα, ενώ στο 81′ η ομάδα της Ξάνθης έμεινε με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ραφαήλ Δασκαλόπουλος.
ΕΠΣ Θράκης(Σπ. Κουτσογιάννης): Μουσταφά, Δημητρίου, Αραμπατζής(46 Μολλά Μουσταφά), Μεχμέ αλη, Μυστικός, Γεωργίου, Πετρίδης, Ντοβγκοπολοβ(75 Χουσεΐν Α), Μιντιούρης, Χουσεΐν, Αζήζ,
ΕΠΣ Ξάνθης(Απ. Κουτρουλός):Βαρελάς, Σαμαράς, Χιώτης (90′ Λαζαρίδης), Δασκαλόπουλος, Ξενιτίδης , Μπαργκαν, Μαρκοσιάν(84 Ρεφικόγλου), Μαναλιγκατζής, Χατζηκυρίακος, Χατζηπατέρας, Παπαδόπουλος(60 Μπριζολάκης).
Δείτε στο παράκατω βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα, όπως τα μετέδωσε ο Γιώργος Σκουταρίδης για το lega.gr. Τα πλάνα των Νέων είναι στο δεύτερο μέρος που ξεκινά απο το 9′ λεπτό.