Γ’ Εθνική: Με μία αντίπαλο λιγότερη μπαίνει στην κλήρωση ο ΑΟ Θράκης!

Σήμερα Πέμπτη 5 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στα στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή η κλήρωση για τους αγώνες του Πρωταθλήματος Γ΄ Κατηγορίας Γυναικών, περιόδου 2015-2016. Με την ομάδα του ΑΟ Θράκης να μπαίνει στο πρωτάθλημα με έναν αντίπαλο λιγότερο καθώς αποχώρησε απο το πρωτάθλημα ο Φιλυριακός Φλώρινας.

Η ομάδα της Φλώρινας με επιστολή της στην ΕΠΟ γνωστοποιήσε πως αδυνατεί οικονομικά να μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνική της φετινής αγωνιστικής περιόδου, γνωστοποιόντας παράλληλα πως παρότι προέβησαν σε συνεχίσεις παρακλήσεις το πρωτάθλημα να ξεκινήσει νωρίτερα και όχι τον χειμώνα, που λόγω χειμώνα ειδικά δημιουργούνται αρκετά προβλήματα στην μετακίνηση της ομάδας.

Έτσι στην σημερινή  κλήρωση λογικά δεν θα έχουμε αντικατάσταση της ομάδα της Φλώρινας με τον όμιλο της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Αλεξανδρούπολης να πραγματοποιείται με 4 ομάδες. Πιο συγκεκριμένα πέρα απο τον ΑΟ Θράκης στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής θα μετέχουν οι Πανσερραϊκή, Καβάλα ’86 και ΑΕ Πλατανιάς 2015