Γ’ Εθνική: Φιλοξενεί την Δόξα το απόγευμα ο Εθνικός, στις Σέρρες ταξιδεύει ο Έβρος Σουφλίου (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Πλήρη αγωνιστική δράση για την όγδοη αγωνιστική της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας έχουμε την Τετάρτη, καθώς έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική με δυο σημαντικές αναμετρήσεις για τις ομάδες του Έβρου.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που πήρε την Κυριακή πολύτιμες ανάσες μετά την εκτός έδρας επικράτησή του επί της Θύελλας Φιλώτα, φιλοξενεί στο «Φώτης Κοσμάς» την ιστορική Δόξα Δράμας.

Την ίδια ώρα, στις 3.00 το μεσημέρι δηλαδή, ο Έβρος Σουφλίου που είναι πλέον ουραγός μετά τα τελευταία στραβοπατήματα, φιλοξενείται στις Σέρρες από τον τοπικό Εθνικό (πρώην Γαζώρου).

Το μεγάλο παιχνίδι είναι αναμφισβήτητα η αναμέτρηση Αρης Θεσσαλονίκης – Απόλλων Καλαμαριάς, που θυμίζει άλλες εποχές και κυριαρχεί στα αθλητικά δρώμενα της αγωνιστικής.

Υπενθυμίζεται ότι για τα παιχνίδια που ξεκινούν στις 15:00 (πλην του Αρης – Καλαμαριά που ξεκινά δυο ώρες αργότερα) θα υπάρχει ενημέρωση από το ThrakiSportS μέσα από το καθιερωμένο μας live, με έμφαση φυσικά στα παιχνίδια των δύο ομάδων του Έβρου.

Συνοπτικά το πρόγραμμα:  Εθνικός Αλεξανδρούπολης -Δόξα Δράμας, Εθνικός Σερρών-Έβρος Σουφλίου, Εθνικός Αγιονερίου-Απόλλων Κρύας Βρύσης, Καμπανιακός-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Ηρακλής Αμπελοκήπων-ΑΠΕ Λαγκαδά, Εορδαϊκός 2007-Θύελλα Φιλώτα, ΑΟ Καβάλα-Νέστος Χρυσούπολης και Άρης-Απόλλων Καλαμαριάς.