Όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου των Μεικτών ομάδων της ΕΠΣ Ξάνθης, και οι αποστολές για τα ματς με ΕΠΣ Θράκης!

Συνέντευξη τύπου για το προσεχές παιχνίδι με την ΕΠΣ Θράκης αλλά και για το προηγούμενο με την ΕΠΣ Έβρου έδωσαν τέσσερις ποδοσφαιριστές των Μεικτών ομάδων της ΕΠΣ Ξάνθης, δύο από την ομάδα Παίδων και δύο από την ομάδα Νέων.

DSCI1223Η αρχή έγινε με τους ποδοσφαιριστές της Μικτής ομάδας Νέων και συγκεκριμένα με τον Βάχε Μαρκοσιάν που είναι 15ετών (γεννημένος στις 08.09.2000), είναι ποδοσφαιριστής του Απόλλων Ξάνθης και αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την ΕΠΣ Έβρου τόνισε: « Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά καταφέραμε να αντιδράσουμε και ξεκινήσουμε θετικά τους αγώνες. Το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και απέναντι στην ΕΠΣ Θράκης έτσι ώστε να βρεθούμε στην 1η θέση της βαθμολογίας. Όλα τα παιδιά είμαστε ενωμένα και χαιρόμαστε όποτε υπάρχουν προπονήσεις και παιχνίδια καθώς το ποδόσφαιρο είναι σημαντικό μέρος μας. Θα ήθελα να γίνω και εγώ επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και να αγωνιστώ στις μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες όπως την Μπαρτσελόνα ».

DSCI1228Ο Ραφαήλ Δασκαλόπουλος που είναι 15 ετών (γεννημένος 12.06.2000) και αγωνίζεται στον Άρη Πετεινού στάθηκε περισσότερο στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει. « Όταν ξεκίνησαν οι προπονήσεις δεν γνωρίζαμε ο ένας τον άλλον αλλά τώρα είμαστε μια πραγματική οικογένεια. Βρισκόμαστε μέσα και έξω από το γήπεδο. Αυτή την χαρά σου δίνει το ποδόσφαιρο. Αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι μας με την ΕΠΣ Έβρου, χάναμε στο ημίχρονο με 0-1 αλλά βγήκαμε δυνατοί και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και στο τέλος να το κερδίσουμε με 3-1 ».

DSCI1225Μετά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων την σειρά πήραν οι συναθλητές τους της ομάδας Παίδων. Ο Χρήστος Μαρκοσιάν που είναι από τους μικρότερους σε ηλικία παίχτες (γεννημένος στις 30.09.2003), και αγωνίζεται στην επίθεση στις Ακαδημίες του Απόλλων Ξάνθης, στάθηκε περισσότερο για το παιχνίδι με την ΕΠΣ Θράκης. « Παίζουμε εκτός έδρας και πάντα είναι δύσκολα αλλά πιστεύω πως θα μπορέσουμε να κερδίσουμε. Είμαι μέλος της ΕΠΣ Ξάνθης και χαίρομαι που παίζω ποδόσφαιρο με τα υπόλοιπα παιδιά. Όλοι μας προσπαθούμε για το καλύτερο. Θα ήθελα πάρα πολύ να γίνω ποδοσφαιριστής και να αγωνιστώ στα μεγάλα γήπεδα της Ελλάδας και της Ευρώπης ».

DSCI1224Τέλος ο Άλμπερτ Γκασπαριάν (γεννημένος στις 23.03.2002) συμμετέχει με την ομάδα του Ολυμπιακού Λεύκης στα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ξάνθης και μέσω αυτών των πρωταθλημάτων πήρε και την θέση του στις Μικτές ομάδες. «Στο παιχνίδι με τον Έβρο δεχτήκαμε από δικό μας λάθος το τέρμα. Προσπαθήσουμε στη συνέχεια να αντιδράσουμε, ισοφαρίσαμε αλλά στο τέλος μείναμε στην ισοπαλία. Το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν και κοιτάμε τώρα το επόμενο παιχνίδι. Η εμπειρία είναι πάρα πολύ καλή και αισθάνομαι τυχερός που συμμετέχω με την ΕΠΣ Ξάνθης στα πρωταθλήματα της ΕΠΟ ».

Αμέσως μετά το πέρας της συνέντευξης τύπου ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που αποτελούν την αποστολή των Μεικτών ομάδων της ΕΠΣ Ξάνθης για το ματς της Τετάρτης 4 Νοεμβρίου με την ομάδα της Θράκης.

Αναλυτικά:

ΠΑΙΔΕΣ

1.Βασιλειαδης Γ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΗΣ

2. Κοκκαλάς Ν. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΗΣ

3. Γκασπαριαν Αλ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΗΣ

4.Ευθυμιάδης Μ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΗΣ

5.Κάρα Ισμαήλ Τσ SKODA ΞΑΝΘΗ ΙΙ

6.Κοτόπουλος Ν. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΗΣ

7.Νεοφυτιδης Ιωάν. ΕΛΠΙΔΑ ΓΕΝΗΣΕΑΣ

8.Κουτσογλου Ηλ. ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ

9.Μανισογλου Γ. SKODA ΞΑΝΘΗ ΙΙ

10.Μαστοριδης Ιωάν ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ

11.Μολωνης Β. ΑΠΟΞ ΣΚΟΝΤΑ

12.Μπάρκαν Τζουνειτ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΗΣ

13.Μπατζιος Π. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΗΣ

14.Νομικός Ν. SKODA ΞΑΝΘΗ ΙΙ

15.Κυρλιδης Ρ. ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ

16.Μαρκοσιαν Χρήστος ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

17.Κουτσογλου Φ. ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ

18. Μπαζοίδης Δημήτριος. ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

ΝΕΟΙ

1.Χιώτης Γ. ΑΠΟΞ ΣΚΟΝΤΑ

2.Χατζηπατερας Θ. ΕΛΠΙΔΕΣ ΞΑΝΘΗΣ

3.Βαρελας Χ. ΆΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ

4.Βέλη Άλεν ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΕΥΚΟΠΕΤΡΑΣ

5.Δασκαλόπουλος Ρ. ΆΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ

6.Σαμαράς Αν ΆΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

7.Χατζηκυριάκος Κ. ΆΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ

8.Λαζαριδης Ν. ΆΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ

9.Μαμαλικατζης Χ. ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ

10.Μανιας Ελ. ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ

11.Μαρκοσιαν Βαχε ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

12.Μπαρκαν Τζ. ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. ΖΥΓΟΥ

13.Μπριζολακης Β. ΆΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ

14.Ξενιτιδης Μ. ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ

15.Παπαδόπουλος Δ. ΆΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ

16.Παπαδόπουλος Δ. ΚΟΣΥΝΘΟΣ

17.Πελτεκιδης Ν. ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

18.Ρεφικογλου Τζ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ