Εξαιρετική η απόδοση του Φυσέκη στην πρεμιέρα του ως… σέντερ σε αγώνα πρωταθλήματος

Αρκετά καλή ήταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η απόδοση του πρώην τερματοφύλακα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, του Άρη Θεσσαλονίκης αλλά και της ΑΕΚ Γιάννη Φυσέκη, που όπως ανέφερε την περασμένη εβδομάδα το ThrakiSportS, κρέμασε τα ποδοσφαiρικά του παπούτσια αλλά αγόρασε μπασκετικά και άρχισε να ασχολείται πιο σοβαρά με το σπορ των «ψηλών».

DSCI1286Ο Φυσέκης δεν ξεκίνησε στην πεντάδα, στην αναμέτρηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον Αρίωνα στην Ξάνθη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Μπήκε στο ματς τρία λεπτά πριν το τέλος της β’ περιόδου και παρόλα αυτά, πρόλαβε και πέτυχε 14 πόντους με 1 τρίποντο, 1 βολή και 5 δίποντα.

Συγκεκριμένα, σημείωσε 5 πόντους στην β’ περίοδο(2 δίποντα και 1 βολη από γκολ-φαουλ), 4 πόντους στην γ’ περίοδο και 5 πόντους (με 1 τρίποντο) στην τελευταία περίοδο. Γενικά ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής και πλέον μπασκετμπολίστας ήταν πολύ καλός εδειξε πολύ διάθεση να βοηθήσει.

Ωστόσο και όσο ήταν στον πάγκο, ζούσε έντονα το ματς. Πάντως, αυτό το ντεμπούτο σε αγώνα πρωταθλήματος μπορεί να στέφθηκε από ατομική, όχι όμως και από ομαδική επιτυχία, αφού ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ηττήθηκε από τον Αρίωνα Ξάνθης…