ΕΠΣ Ξάνθης: Την Τετάρτη τα πρώτα τέσσερα νοκ άουτ ματς του Κυπέλλου για την φάση των «16»

Με τέσσερα παιχνίδια που αποτελούν την πρώτη δόση της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ερασιτεχνών συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στα γήπεδα της ΕΠΣ Ξάνθης την Τετάρτη.

Τα παιχνίδια που θα πραγματοποιηθούν στις 14:30 το μεσημέρι και υπενθυμίζεται ότι είναι νοκ άουτ (δηλαδή θα έχουμε παράταση και πέναλτι εφόσον χρειαστεί), από τα οποία θα μάθουμε τις τέσσερις πρώτες ομάδες που θα συνεχίσουν στην προημιτελική φάση.

Στα παιχνίδια της Τετάρτης έχουμε δύο συναντήσεις ομάδων της Α’ Κατηγορίας και δύο ομάδων της Β’ Κατηγορίας που δίνουν ξεχωριστό ενδιαφέρον στα παιχνίδια. Ο πρωτοπόρος και αήττητος στο πρωτάθλημα Ορφέας Ξάνθης αγωνίζεται στην Γενησέα απέναντι στην Ελπίδα, ενώ ο περσινός πρωταθλητής Άρης Αβάτου λίγες μέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ορφέα δοκιμάζεται στα Κιμμέρια κόντρα στην Αθλητική Ένωση Ξάνθης.

Στη Νέα Αμισσό ο τοπικός Ορφέας υποδέχεται την Δόξα Μυρωδάτου σε μια ιδιαίτερα αμφίρροπη αναμέτρηση, ενώ στην Χρύσα ο τοπικός Ατρόμητος υποδέχεται τον Παύλο Μελά Κουτσού στο τέταρτο παιχνίδι που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της Τετάρτης.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των αγώνων της προσεχούς Τετάρτης (4/11, Ωρα 14:30):

Ελπίδα Γενησέας – Ορφέας Ξάνθης

ΑΕ Ξάνθης – Άρης Αβάτου

Ορφέας Ν. Αμισσού – Δόξα Μυρωδάτου

Ατρόμητος Χρύσας – Παύλος Μελάς Κουτσού

Το πρόγραμμα κλείνει με άλλες 4 αναμετρήσεις που θα λάβουν χώρα στις 11/11/2015:

ΑΟ Βιστωνίδας – Αναγέννηση Θαλασσιάς

Ερ. Αστέρας Σελέρου – Ελπίδες Ξάνθης

Ασπίς Ξάνθης – Ηρακλής Ν. Ζυγού

Απόλλων Ξάνθης – Αστήρ Μαγικού