Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής και οι διαιτητές Εθνικού Αλεξανδρούπολης και Έβρου Σουφλίου

Με τους αγώνες της 7ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Οι ομάδες του Έβρου δίνουν σημαντικές αναμετρήσεις με ομάδες που έχουν παρόμοιους στόχους και επιβάλλεται να πάρουν θετικά αποτελέσματα αφού βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, όπως και οι αντίπαλοι τους, ενώ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα ο αγώνας της Χρυσούπολης ανάμεσα στον Νέστο και τον Άρη.

Ο Έβρος Σουφλίου μετά την τεσσάρα από την Καλαμαριά αλλα και την αποχώρηση του προπονητή του Μπάμπη Χρυσοστομίδη για το Νέστο και την Χρυσούπολη επιζητά απαραίτητα την νίκη απέναντι στην εκ των ουραγών Κοζάνη, αλλιώς αν και νωρίς δύσκολα θα αποφύγει το μοιραίο.  Διαιτητές οι Κοτσάνης, Ζήρδας, Χασιώτης  από την Δράμα.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ταξιδεύει στην Φλώρινα όπου θα αντιμετωπίσει την Θύελλα Φιλώτα που έχει έξι βαθμούς σε έξι αγώνες και θέλει να γυρίσει στον Έβρο με βαθμό ή βαθμούς ώστε να ανέβει πάνω από την δέκατη θέση που οδηγεί στο τοπικό. Διαιτητές στην Κοζάνη θα είναι τριπλέτα από την Θεσσαλία οι Μίσσας, Μανασής (Τρικάλων) και Παπαλίτσας (Καρδίτσας).

Τέλος η τριπλέτα της ΕΠΣ Θράκης των Κουμπαράκη, Δημητριάδη και Τζιώτζιου θα διευθύνουν τον αγώνα Δόξα Δράμας – Εθνικός Σερρών.  Αναλυτικά το πρόγραμμα του 1ου όμιλου (7η αγωνιστική):

Έβρος Σουφλίου – Κοζάνη: Κοτσάνης, Ζήρδας, Χασιώτης (Δράμας)

Θύελλα Φιλώτα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Μίσσας, Μανασής (Τρικάλων), Παπαλίτσας (Καρδίτσας)

Νέστος Χρυσούπολης – Άρης: Συμεωνίδης, Γιαμούζης, Ζέρβας (Πιερίας)

Δόξα Δράμας – Εθνικός Σερρών: Κουμπαράκης, Δημητριάδης, Τζιώτζιος (Θράκης)

Απόλλων Κρύας Βρύσης – Καμπανιακός: Οικονόμου, Χριστάκογλου, Μαλανδρής (Χαλκιδικής)

Εθνικός Νέου Αγιονερίου – Ηρακλής Αμπελοκήπων: Τσαπάρας, Γκαϊτατζής, Αναστασιάδης (Σερρών)

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Εορδαϊκός: Βρέσκας, Παπαδάκης, Κελεσίδης (Ημαθίας)

Λαγκαδάς – Καβάλα: Αγγελούλης, Τσάπραζης, Γκαρέλης (Λάρισας)

ΡΕΠΟ: Καλαμαριά

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ