Γ’ Εθνική: Άδικο για τον Έβρο Σουφλίου χαρακτήρισε το 4-0 ο προπονητής της Καλαμαριάς

Η βαριά ήττα με 4-0 του Έβρου Σουφλίου από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς δρομολόγησε εξελίξεις στην ομάδα της Θράκης, με τον προπονητή της Μπάμπη Χρυσοστομίδη να υποβάλει την παραίτησή του και να αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ωστόσο ο προπονητής της αντίπαλης ομάδας του ιστορικού Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο Απόστολος Πάππας, υποστήριξε ότι το αποτέλεσμα αυτό… αδικεί την ομάδα του Σουφλίου. Χαρακτηριστικά, δήλωσε σε σχέση με την αναμέτρηση της Ορεστιάδας:

«Ήταν ενας τελικός για εμάς. Ήρθαμε πολλά χιλιόμετρα, τα παιδιά δώσαν όρκο νίκης. Μπήκαν πολύ γρήγορα τα τρία γκολ και στην συνέχεια, αν και ισορρόπησε το Σουφλί, φαινόταν ότι θα μας δοθεί η ευκαιρία για το τέταρτο γκολ. Εύχομαι καλή συνέχεια στον αντίπαλο που κατά την γνώμη μου δεν άξιζε αυτό το σκορ, αλλά συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο».

Σε σχέση με την συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Απόστολος Πάππας τόνισε το δύσκολο πρόγραμμα, με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς να έχει ρεπό αυτήν την αγωνιστική και να αντιμετωπίζει στο Χαριλάου τον Άρη στην συνέχεια: «Θέλω να ξεσηκώσω τον κόσμο της Καλαμαριάς να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθειά μας, που είναι δύσκολη. Στόχος είναι να επιστρέψουμε όσο πιο σύντομα γίνεται εκεί που αξίζει στην ιστορία και το μέγεθος αυτού του σωματείου».