ΕΠΣ Έβρου: Υπόθεση πλαστοπροσωπίας δύο παικτών κατήγγειλε o Ακρίτας Δαδιάς στην Β’ Κατηγορία

Μπορεί ο Πυρσός Σιδηρούς και ο Ακρίτας Δαδιάς να αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του κεντρικού ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου, ωστόσο η τύχη του αγώνα θα κριθεί στα γραφεία της ΕΠΣ Έβρου στην Αλεξανδρούπολη.

Η φημοξενούμενη ομάδα της Δαδιάς κατέθεσε ένσταση πλαστοπροσωπίας για τη χρησιμοποίηση δύο ποδοσφαιριστών του Πυρσού Σιδηρούς, καθώς υποστήριξε ότι άλλα πρόσωπα εμφανίζονταν στα δελτία που δόθηκαν στον διαιτητή και άλλα στον αγωνιστικό χώρο για να αγωνιστούν.

Η ένσταση θα εκδικαστεί από την αρμόδια Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Έβρου, στα γραφελια της οποίας θα κριθεί η τύχη του αγώνα. Αν δικαιωθεί ο Ακρίτας Δαδιάς,τότε θα κερδίσει στα χαρτιά και από το Σιδηρώ όχι μόνο θα αφαιρεθεί ο βαθμός της ισοπαλίας, αλλά θα κινδυνεύσει με βαριά καμπάνα μηδενισμού και αφαίρεσης βαθμών.

Για την ιστορία, διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δερμετζόγλου με βοηθούς τους Τρυπή και Κωνσταντάκη. Όπως ανσφέρουν τα gipedatouevrou αναφορικά με το καθαρά αγωνιστικό μέρος, η δαδιά είχε προηγηθεί στο 50′ με τον Ασλανίδη και το Σιδηρώ ισοφάρισε στο 65′ με τον Κεχαγιά.