Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα του Έβρου Σουφλίου με τον Λαγκαδά στην Ορεστιάδα

Σε ένα μέτριο και χωρίς πολλές φάσεις παιχνίδι, που έγινε στο δημοτικό γήπεδο Ορεστιάδας, αφού στο “Δημήτρης Μπακιρτζής” στο Σουφλί γίνονται έργα, ο Έβρος Σουφλίου παραχώρησε λευκή ισοπαλία στην μαχητική και ισόβαθμή του νεοφώτιστη ΑΠΕ Λαγκαδά, στην 4η εμβόλιμη αγωνιστική για το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας και έμεινε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Όπως φαίνεται και από το σκορ, ελάχιστες ήταν οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με κυριότερη αυτή για τους φιλοξενούμενους στο 60’ όταν σε αντεπίθεση τους με τον Πολίτη, αυτός πάσαρε στον Κράββαρη ο οποίο δύο φορές απέτυχε να σκοράρει με τον Θυμιανίδη την 2η φορά να μπλοκάρει στην γραμμή του τέρματός του. Νωρίτερα, στο 55’ ο Ζυγκερίδης για το Σουφλί σούταρε στην εστία, αλλά στην γραμμή έσωσε ο Λαβίδας.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Κακουλιδης, Δημητριάδης και Σαμουρκασίδης της ΕΠΣ Θράκης.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Μπ. Χρυσοστομίδης): Θυμιανίδης, Μπάμνιος, Φραγκούλης, Χατζάκος, Λειβαδιώτης, Χισανασβίλι (65’ Χ. Λουϊζίδης), Δραγανίδης, Μερτίκας, Εμρέ, Ζιγκερίδης, Λίτσκας (56’ Πιτσόκος)

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ (Γ. Παγώνης): Καλογεράκης, Σακκαλής (32’ Καπετανόπουλος), Βασαΐτης, Λαβίδας, Λεμομής, Αθανασίου, Τσερκέζης, Πολίτης, Κωνσταντινίδης (46΄Κράββαρης), Παναγιωτούδης, Ξανθόπουλος.