Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον Εορδαϊκό

Δεν τα κατάφερε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης να διπλασιάσει τις νίκες του στο Δημοτικό Στάδιο “Φώτης Κοσμάς” και αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον ισόβαθμό του Εορδαϊκό Πτολεμαϊδας στο πλαίσιο της εμβόλιμης τέταρτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Βουρδόγλου (ξεκίνησε με την ίδια ενδεκάδα του νικηφόρου αγώνα της Κρύας Βρύσης) μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, άσκησαν διαρκή πίεση στην άμυνα του Εορδαϊκού, αλλά δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις πολλές ευκαιρίες, που δημιούργησαν.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε για τους Κοζανίτες στο 3′ του αγώνα, όταν ο Συμεωνίδης εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 7’ο Εθνικός απάντησε στην ευκαιρία του Εορδαϊκού με το σουτ του Τσέκου, το οποίο πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Περπερίδη. Στο 24′ χάθηκε μεγάλη τριπλή ευκαιρία, όταν ο τερματοφύλακας του Εορδαϊκού απέκρουσε τα δύο διαδοχικά σουτ του Γωνιάδη και στη συνέχεια μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια και το σουτ του Ερκάν. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Εθνικός δημιούργησε μία ακόμη αξιόλογη φάση με το σουτ του Πελτέκη, το οποίο απέκρουσε ο Περπερίδης, με τη μπάλα στη συνέχεια να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει κόρνερ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με χαμένη ευκαιρία για την ομάδα του Εορδαϊκού στο 47′, με το σουτ του Μαυροματίδη, μετά από κεφαλιά-πάσα του Γιόνδη, να καταλήγει άουτ. Στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης ο Τσέκος τροφοδότησε τον Γωνιάδη, αλλά το σουτ του επιθετικού του Εθνικού δε βρήκε τον επιθυμητό στόχο. Στο 83′ το σουτ του Τσαμουρλίδη απέκρουσε ο Περπερίδης. Στα εναπόμειναντα λεπτά του αγώνα ο Εθνικός ενέτεινε τις προσπάθειες και την πιέσή του προκειμένου να φτάσει στην επίτευξη ενός τέρματος, αλλά το 0-0 παρέμεινε μέχρι τη λήξη του αγώνα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γκράνας της ΕΠΣ Ξάνθης, με βοηθούς τους Χατζημωϋσιάδη του ίδιου συνδέσμου και Μαναδάκη του συνδέσμου Καβάλας. Επόμενος αγώνας την Κυριακή στις 16:00 το απόγευμα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Καμπανιακό για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Τσορμπατζίδης, Πελτέκης, Τορομανίδης, Ερκάν (63′ Κριεζής), Τσέκος, Γωνιάδης (79′ Καραπατσιάς)

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ: Περπερίδης, Πασχαλίδης, Συμεωνίδης, Σαββίδης, Λιάμης, Αμαραντίδης, Σερσέμης (69′ Χαραλαμπίδης Μ.), Μπίκος, Γιόνδης, Ιωαννίδης (84′ Χαραλαμπίδης Θ.), Μαυροματίδης (57′ Κουλίδης)