Γ’ Εθνική: Συνεχίζονται οι εργασίες στο γήπεδο του Σουφλίου με την τοποθέτηση του χορτοτάπητα

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι εργασίας στο Δημοτικό Στάδιο του Σουφλίου “Δημήτρης Μπακιρτζής” ώστε κάποια στιγμή στις αρχές του επόμενου μήνα να μπορέσει ο τοπικός Έβρος να επιστρέψει στην φυσική του έδρα.

Μέχρι στιγμής, η ομάδα του Σουφλίου χρησιμοποιεί ως έδρα για τα εντός έδρας παιχνίδια το Δημοτικό Στάδιο της Ορεστιάδας, κάτι που θα πράξει και το απόγευμα της Τετάρτης στο ματς της 4ης αγωνιστικής.

gipedosoufliou-ergaΉδη ολοκληρώθηκαν οι εργασίες από τους υπαλλήλους του Δήμου σε σχέση με την τοποθέτηση αυτόματου ποτίσματος και αποστραγγιστικών σωλήνων, ώστε να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα σαν και τα περσινά.

Επίσης, με μπουλντόζες της τοπικής δημοτικής αρχής τοποθετήθηκε πλέγμα, σπαστό χαλίκι και άμμος και πλέον όλα είναι έτοιμα για να αρχίσει από αυτήν την Τετάρτη (14 Οκτωβρίου) η τοποθέτηση του χορτοτάπητα.

Εκτιμάται ότι οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί πριν την… παρέλαση και ενδεχομένως μέχρι τα τέλη του μήνα ο Έβρος Σουφλίου θα έχει καταφέρει να μπει στο σπίτι του και να κάνει προπονήσεις σε αυτό.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι οι παίκτες και οι παράγοντες του Σουφλίου έχουν δηλώσει ότι αισθάνονται σαν… αθίγγανοι, αφού προσπαθούν κάθε φορά να βρουν ελεύθερο γήπεδο σε άλλες περιοχές, αφού δεν έχουν το δικό τους.

Αν οι προβλέψεις της δημοτικής αρχής επαληθευτούν και δεν υπάρξουν καιρικά φαινόμενα που θα καθυστερήσουν τις εργασίες ή θα δημιουργήσουν νέα προβλήματα, ο Έβρος Σουφλίου θα επιστρέψει σπίτι του στις 2 Νοεμβρίου, φιλοξενώντας την Κοζάνη.