Απίστευτο! Μπέρδεψαν τον Καραολάνη με τον Τζελέπη στην επίσημη ιστοσελίδα της Γαλατάσαραϊ

Σε μια πρωτοφανή γκάφα υπέπεσε η επίσημη ιστοσελίδα της Γαλατάσαράι, στο ρεπορτάζ και τις φωτογραφίες που φιλοξένησε από τα δώρα που αντάλλαξαν οι άνθρωποι του Πανθρακικού με τους ανθρώπους της Γαλατά το βράδυ της παραμονής του μεταξύ τους φιλικού αγώνα στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Αν και στην υποδοχή και την ανταλλαγή δώρων με τον κομοτηναίο τεχνικό της τουρκικής ομάδας Χαμζά Χαμζάογλου βρέθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ της Ροδόπης Τάσος Καραολάνης (θυμηθείτε το σχετικό φωτορεπορτάζ με ένα κλικ ΕΔΩ), οι υπεύθυνοι της τουρκικής ομάδας φαίνεται ότι έμειναν με την εντύπωση ότι αυτό συνέβη με τον πρόεδρο Δημήτρη Τζελέπη.

Τζελέπη τον ανεβάζουν τον Καραολάνη στον τίτλο του σχετικού άρθρου, Τζελέπη τον κατεβάζουν στο κείμενο, Τζελέπη τον λένε και στις λεζάντες των φωτογραφιών. Με μία διαφορά! Μπέρδεψαν και το όνομά του και αντί για Δημήτρη ή έστω Τάσο, τον “βάφτισαν”… Ιωάννη.

Προφανώς ξέχασαν να ρωτήσουν, είδαν τα ονόματα που υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα και θεώρησαν ότι ο Τζελέπης είναι ο άνθρωπος που συνάντησαν, αφού αυτός εμφανίζεται ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ενώ ο μεγαλομέτοχος δεν υπάρχει πουθενά.

Συμβαίνουν αυτά! Και μοιραία, από την στιγμή που έτσι γράφτηκε στην ιστοσελίδα της Γαλατά, έτσι γράφτηκε και στο σύνολο του τουρκικού Τύπου…