Δύο αλλαγές στο ρόστερ της Εθνικής Ελπίδων που έφτασε Ξάνθη και ήδη προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις των Πηγαδίων

Σε δύο αναγκαστικές αλλαγές στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων προχώρησε ο ομοσπονδιακός προπονητής Αντώνης Νικοπολίδη που κάλεσε στην αποστολή τους Κυριάκο Σαββίδη και Δημήτρη Μάνο στην θέση των Ταξιάρχη Φούντα και Γιώργου Γιακουμάκη που είναι τραυματίες.

«Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Αντώνης Νικοπολίδης ανακάλεσε την πρόκληση που είχε απευθύνει στους ποδοσφαιριστές Ταξιάρχη Φούντα και Γιώργο Γιακουμάκη, ενόψει του αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με την Πορτογαλία στις 13/10/2015 και ώρα 18:30 στο “Skoda Ξάνθη Arena” των Πηγαδίων, λόγω τραυματισμών. Στη θέση τους κλήθηκαν οι Κυριάκος Σαββίδης (ΠΑΟΚ) και Δημήτρης Μάνος (Εργοτέλης)», επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση.

Η αποσστολή της Εθνικής έφτασε απο το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Οκτωβρίου και κατέλυσε στις εγκαταστάσεις της Θρακιώτικης ΠΑΕ, ενώ το απόγευμα πραγματοποιήθηκε και η πρώτη προπόνηση. Το βράδυ όλοι μαζί είδαν τον αγώνα της Εθνικής Ανδρών. Προπόνηση έγινε και το πρωί της Παρασκευής ενώ ανάλογες προπονήσεις το πρωί στις 11:00 στο προπονητήριο της Skoda θα γίνουν και το Σαββατοκύριακο, με τους διεθνείς μας να ανεβάζουν στροφές για το πολύ σημαντικό παιχνίδι της Τρίτης.