ΕΠΣ Έβρου: Το απόγευμα ο τελευταίος αγώνας της β’ φάσης του κυπέλλου

Στις 16:15 το απόγευμα της Τετάρτης θα διεξαχθεί ο αγώνας του Πυρσού Σιδηρούς με την Α.Ε.Ν. Χιλής, με τον οποίο θα ολοκληρωθεί η δεύτερη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου.

Στην πρώτη φάση η ομάδα της Σιδηρούς απέκλεισε στην παράταση την Ασπίδα Βρυσούλας με 2-1 σε αναμέτρηση που καθυστέρησε δύο εβδομάδες να διεξαχθεί καθώς δεν είχε εκδοθεί άδεια στο γήπεδο διεξαγωγής του, ενώ η Α.Ε.Ν. Χιλής επικράτησε με 4-0 του Α.Ο. Μοναστηρακίου.

Οι δυο ομάδες προέρχονται από εκ διαμέτρου αντίθετα αποτελέσματα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, στο οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι μετέχουν σε διαφορετικούς ομίλους.

Για τον κεντρικό η ομάδα του Μπουλμπούλ Μεχμέτ ηττήθηκε εντός έδρας ήττα με 0-4 από τον Α.Ο. Κορνοφωλιάς ενώ για τον νότιο η ομάδα του Βασίλη Ντέρου κέρδισε με 0-3 στο Αρίστεινο.

Σε περίπτωση ισόπαλους αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και πέναλτι, ώστε να αναδειχθεί η 23η και τελευταία ομάδα που θα συμμετάσχει στην κλήρωση της Γ’ φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου (η 24η ήταν η Καππαδοκία που αποχώρησε από πρωτάθλημα και κύπελλο).