Βρήκε τον μπελά του ο Κιοτζένης από το πέναλτι που (δεν) έκανε ο συντοπίτης του Κενάν Μπαργκάν

Τρεις από τους οκτώ ρέφερι της έκτης αγωνιστικής της Super League θα παραπεμφθούν καθώς πήραν χαμηλό βαθμό από τους παρατηρητές διαιτησίας στα παιχνίδια που κλήθηκαν να διευθύνουν.

Ο λόγος για τους Θανάση Γιάχο που ήταν ο άρχων του αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, ο Βοσκάσκης που σφύριξε την αναμέτρηση των Πηγαδίων ανάμεσα σε Ξάνθη και Παναθηναϊκό και ο Ευάγγελος Κιοτζένης του Συνδέσμου Ξάνθης.

Ο Κιοτζένης  έδωσε το πέναλτι στις καθυστερήσεις του Καλλονή-Βέροια υπέρ της ομάδας της Ημαθίας, εκτιμώντας ότι ο Κενάν Μπαργκάν ανέτρεψε επιθετικό των Μακεδόνων, το οποίο όπως σημείωσε ο Χρήστος Δαγκλής, παρατηρητής του εν λόγω ρέφερι, κακώς το υπέδειξε.

Ο Μπαργκάν είχε περάσει ως αλλαγή και ανέτρεψε κατά τον διαιτητή Κιοτζένη τον Μερεμπασβίλι και ο Αμπντούν δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα, δίνοντας τη νίκη στην Βέροια. Ωστόσο, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Μπαργκάν, του οποίου η προηγούμενη ομάδα ήταν αυτή της Ημαθίας, μίλησε μετά το παιχνίδι με τους πρώην συμπαίκτες του, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες του παραδέχτηκαν πως δεν ήταν πέναλτι αυτό που κέρδισε ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός.

Το θέμα είναι πως η Βέροια πήρε το σημαντικό “διπλό”, δεύτερο μετά από εκείνο στον Κομοτηνή, ενώ η Καλλονή γνώρισε τη δεύτερη εφετινή της ήττα στην έδρα της, έπειτα από αυτή της πρεμιέρας με τον Ηρακλή. Το πιο σημαντικό όμως, ότι εξαιτίας αυτής της φάσης είναι πιθανό να τιμωρηθεί ο Κιοτζένης με αφορμή τα όσα έκανε (ή δεν έκανε) ένας συντοπίτης του…