ΕΣΠΕΘΡ: Στα 80 ευρώ το παράβολο συμμετοχής στα πρωταθλήματα ενόψει κλήρωσης

Πραγματοποιείται το πρωί της Κυριακής στο “Νίκος Σαμαράς” της Ορεστιάδας η κλήρωση για τα πρωταθλήματα της Β’ Εθνικής Ανδρών και Γυναικών που διοργανώνει η ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας.

Όπως είναι γνωστό, έχουν δηλώσεις συμμετοχή τέσσερις ομάδες στους άνδρες και 13 στις γυναίκες, οι οποίες μάλιστα, όπως έχετε ενημερωθεί σε προηγούμενες αναρτήσεις από το ThrakiSportS, έχουν ήδη χωριστεί σε δύο ομίλους (οι επτά του Έβρου στον έναν, όλες οι υπόλοιπες στον άλλον).

Αυτό που ίσως δεν είναι γνωστό σε πολλούς είναι ότι για να μπορέσουν να λάβουν μέρος οι ομάδες στο πρωτάθλημα, πρέπει να καταβάλουν το διόλου ευκαταφρόνητο στην σημερινή εποχή ποσό των 80 ευρώ ως παράβολο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, από την ΕΣΠΕΘΡ έχει διευκρινιστεί ότι καμία ομάδα δεν θα συμμετάσχει στην κλήρωση αν δεν υποβληθεί στην Ένωση απόδειξη κατάθεσης του συγκεκριμένου ποσού.

Δεδομένου ότι οι τράπεζες δεν είναι ανοιχτές το Σαββατοκύριακο και αυτό πρέπει να παραδοθεί πριν την κλήρωση, όποια ομάδα δεν το έχει κάνει, θα πρέπει με κάποιον τρόπο να καταθέσει το ποσό απευθείας στην Ένωση πριν την έναρξη της διαδικασίας της κλήρωσης…